Blogs

Op deze pagina kun je blogs vinden over verschillende onderwerpen, zoals: de boodschap van water, burn-out, intuïtie & empathie. Ik wens je veel leesplezier! Wil je op de hoogte gehouden worden van de blogs? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief.

Myrjan Vroom | Coach & Trainer | Heling | Hypontherapie Zwolle

Ik ben Myrjan Vroom, 44 jaar en woon samen met mijn vriend en onze twee dochters. In min werkzame leven ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven in de sales en marketing. Ergens voelde ik een verlangen voor iets anders en dit ben ik gaan volgen. Dit bracht mij naar een grote switch in werk. n 2009 werd ik moeder en opende ik officieel mijn eigen praktijk als energetisch coach. Hierin ben ik gestart met de Jassentechniek waar ik energetisch belastende jassen uit deed bij mensen. Nog steeds werk ik met deze effectieve methode.

Vanaf mijn 23e ben ik al bezig mij op nieuwe wijze persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en te laten inspireren. Op mijn eigen pad kwam ik ook in contact met mijn helderwetendheid en intuïtie.  Ik verwonder mij over de bijzondere tijd en transformatie waarin wij leven. Mijn missie is om je te helpen trouw te zijn aan je innerlijke Zelf. Ik leer je graag hoe je in contact komt met je innerlijke Zelf; jouw kern. Leer wat je voelt is mijn slogan. Want wie niet meer voelt wat hij voelt wordt geleefd. 

Ontdek wat je wel wilt vanuit je diepste kern.
Een innerlijke transformatie
Reizen door mijn onderbewuste
Doen wat de liefde zou doen
Diepgaand onderzoek voor meer zelfkennis en heling
Leer wat je voelt