” Rust vinden om vanuit passie verder te bouwen” -Myrjan

Agenda

Hoe fijn is het soms om ruimte te maken voor loslaten wat je niet verder helpt. En hoe moeilijk soms deze tijd voor jezelf in te plannen. Blok 20 december in je agenda dan doen we het samen! Om 20:00 uur zit jij klaar vanuit je eigen huis en kom je in de Zoomhuiskamer. Met de inhoud van jouw brievenbuspakket ga je een intensief en fijn loslaatritueel in. Wees erbij! Lees verder

Training intuïtieve ontwikkeling

Wil jij meer tijd, ruimte en rust ervaren? Onderscheid maken tussen feiten, emoties en ideeën? Meer kennis hebben van je energielichaam? Makkelijker grenzen stellen? Luisteren naar jezelf? Meer balans in je leven? Minder piekeren? Meer bewust zijn van jouw gevoelens en die van de ander? Deelnemen aan een innerlijke reis die leidt tot meer geluk en balans in jouw leven? Dan is de training intuïtieve ontwikkeling iets voor jou! Wil je meer informatie? Lees dan snel verder! 

Workshop Magnetiseren

Wil jij meer weten over magnetiseren? Leren hoe je energie kan doorgeven? Ontdekken of je heldervoelend, helderwetend of helderziend bent? Dan is de workshop magnetiseren iets voor jou! Wil je meer informatie? Lees dan snel verder! 

Loslaatritueel Online

Heb jij ook behoefte ruimte te maken voor iets nieuws en dat wat je niet verder helpt het nieuwe jaar in los te laten. Hoe moeilijk soms hiervoor tijd te maken voor onszelf. Deze avond blok je in de agenda en kom je in de Zoomhuiskamer vanuit je eigen huis. Om 20:00 uur starten we met deze krachtige en fijne loslaatsessie. Schrijfoefeningen, belastende jassen uit. Een ritueel maakt dat ons boven het alledaagse uittilt. Met daarvoor ook een leuk brievenbuspakket! Dit voor maar 25 euro inclusief de post! Doe mee en lees nog even verder:
Loslaatritueel

Circle of Silence

We worden de komende tijd uitgedaagd de stilte te blijven vinden in onszelf en de onrust in ons te omarmen. Om naar onze intuïtie te luisteren en onze waarheid te leven. Wil jij deelnemen aan de Circle of Silence? De stilte vinden in jezelf? Lees dan snel verder!

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht