‘Wanneer je naar binnen keert en luistert naar de innerlijke waarnemer ontstaat verbinding en ruimte. En ruimte maakt mogelijkheid om los te laten en verandering mogelijk te maken’ – Myrjan

Training intuïtieve ontwikkeling

Zet jij je intuïtie al voldoende in als kompas? Om niet afwachtend te zijn en koers te ervaren. We gebruiken de hele dag door onze intuïtie wel, maar zijn ons vaak niet bewust. Deze training stelt je in staat je intuïtie te ontwikkelen. 

In contact met je intuïtie weet je wat je moet weten op het moment dat je het moet weten.
Intuïtieve ontwikkeling heeft mij bezieling in mijn functioneren gegeven en contact met mijn eigen waarheid. Dit leidt tot veel meer geluk, verbinding en innerlijke kracht in het leven. Ik gun dit iedereen! Als kind had ik geen zeer bijzondere intuïtieve ervaringen of verschijningen. Het is dan ook voor iedereen mogelijk het intuïtieve proces in jezelf te herkennen en te ontwikkelen. Het vraagt een open houding, geduld en beoefening in het dagelijkse leven. En uiteraard helpt de trainingsavonden er enorm bij!

Velen van ons handelen onbewust regelmatig vanuit gedachten (mitsen en maren), beperkende patronen en overtuigingen. Hebben we dit door? Stress, onrust, piekeren, negativiteit, onbalans, fysieke onverklaarbare klachten kunnen een gevolg zijn. Beter naar je intuïtie luisteren bevordert het maken van keuzes en opent de weg naar meer creativiteit en spiritualiteit. 

In de tijd waarin we leven hoeven we de wereld niet als stressvol te ervaren wanneer je nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Intuïtieve vaardigheden onder andere om ons te kunnen aanpassen in deze snel veranderende omgeving. Enorm veel prikkels en afleidingen komen dagelijks middels vele kanalen op ons pad. Wanneer je teveel in je hoofd bent zal de buitenwereld en alle prikkels enorme invloed op je uitoefenen.

Ik wil jou graag leren hoe je jezelf meer kan overgeven aan wat binnenin jou geleefd wil worden. Hoe meer jij ervaart hoe het is om in contact te zijn met je intuïtie, hoe meer je hiernaar zal luisteren. Je zal meer geluk, mogelijkheden, vertrouwen en rust gaan ervaren.

Als je niet datgene bereikt waar je meent recht op te hebben, hoeft het niet aan je werk of anderen of omgeving te liggen. Ook niet dat jij iets fout doet. Neem stappen die uit het diepst van jezelf komen en jouw omgeving zal reageren op deze enorme kracht. Leven van binnenuit en leren wat je voelt geeft nieuwe mogelijkheden. Iedereen heeft talenten en kan innerlijke tevredenheid ervaren.

Wat brengt het je?

– Helderheid en rust
– Reageren vanuit het moment
– Positieve mindset
– Bezieling
– Innerlijke bewustwording
– Jezelf en anderen beter gaan zien
– Meer grip op je leven
– Makkelijker grenzen voelen en stellen
– Inzicht in jouw energielichaam
– Inzicht in frequenties en blokkades

Inhoud training:

– Theorie en uitleg
– Oefeningen energiebewustzijn
– Afstemming op jouw energielichaam en chakra’s
– Kennis van energieoverdracht tussen jou en anderen
– Inzicht in feiten/ emoties / gevoelens van jou en anderen
– Visualisatie en meditatie
– Invloed van onze gedachten
– Intuïtieve informatie herkennen
– Actief en passief je intuïtie waarnemen
– Intuïtieve kijk op de wereld

Ik wil je uitdagen om in een wakkere staat te komen waarbij je bewust wordt van je dagelijkse handelen. Je helderheid van geest, motivatie, houding en productiviteit zal toenemen wanneer je je volledig begeeft in het moment. Deze training vraagt een open houding, geduld en open staan voor nieuwe concepten. Een bredere context zal zich bij je aandienen en je zal merken dat je totaal anders met jouw gedachten omgaat. Leer wat je voelt en ervaar wat je weet!

Wat ontvang je? 
– 7 bijeenkomsten live 
– Theoriemap thuis 
– Voor elke week een oefening
– Iedere week een nieuwe ingesproken geleide meditatie
– Vanuit iedere les ga je het geleerde vanzelf toepassen in werk en privé
– App groep om elkaar te motiveren en te inspireren. 

De eerstvolgende training:

Donderdag 2023
1 juni
15 juni
29 juni
13 juli
7 sept
21 sept
5 okt 

Aanvang
19:15-21:30 uur

Locatie
Praktijk Myrjan

Persoonlijke investering:
EUR 337 incl. 21 % btw

Inhoud training
Ik zie zoveel mensen die werken met hun vaardigheden, die goed zijn in wat ze doen en ook zeker genieten van wat ze hebben. En toch te veel drukte ervaren, steeds in onprettige, zelfde situaties terecht komen of zich erg moe voelen. Fysieke klachten, slecht slapen, het gevoel geleefd te worden door de agenda en met soms symptomen als burn-out als gevolg. Ik vind het in deze tijd een must om je intuïtie te ontwikkelen en gun het ook iedereen! Want het is niet de buitenkant die jou laat zien of je het goed voor elkaar hebt, jijzelf draagt de waarheid en wat het beste voor jou is in je. Dit is een gezonde beweging van binnenuit. Alle inhoud van de training draagt uiteindelijk bij aan de ontwikkeling van jouw intuïtie en persoonlijke groei.

Alles is energie
Intuïtie ontwikkel je het makkelijkst wanneer je bewust bent van energie. Wij als mens zijn meer dan een fysiek lichaam. Ons fysieke lichaam heeft een frequentie en is energie. De frequentie van ons fysieke lichaam is lager dan ons omliggende energie lichaam, ook wel aura genoemd. We vinden dit vaak zweverig. Toch voelen we wél aan of iemand te dichtbij komt (in ons energieveld) of dat iemand ons ‘energie’ kost. Dit omdat we daadwerkelijk energie lekken, weggeven en energie van anderen in ons veld krijgen. Wanneer je kennis hebt dat alles energie is en ook alles in verbinding is met elkaar geeft dit een nieuwe blik op de wereld. Je hoeft het zeker niet als waarheid aan te nemen van mij, maar het helpt jou zeker om jouw waarheid hierin te vormen. En dat bekrachtigt jou weer.

Grenzen
Je zal beter grenzen kunnen aangeven en beter in staat zijn te reageren in lastige situaties en gesprekken. Je leert anders te kijken naar pijnlijke emoties. We willen goed doen voor de ander en vaak zie ik dat mensen hun grens hierin overgaan. Dit is niet goed voor jou en kost enorm veel energie. Vaak laten we onze stemming afhangen van onze omgeving. Je herkent het vast dat je aanvoelt hoe de sfeer in een ruimte is of zelfs hoe iemand zich voelt. Vaak komen we dan in een staat van alertheid of willen we de sfeer positief beïnvloeden. Ook kan het zijn dat je stemming totaal omslaat in een minder prettig gevoel wanneer iemand in jou buurt is. Stemmingswisseling die van buitenaf veroorzaakt worden kosten vaak veel energie. Het is vermoeiend en wordt vaak ervaren als het verliezen van energie. Zonde! Door kennis van energie die je krijgt ga je veel meer begrijpen wat energie kost en wat jou energie brengt. Simpele vragen brengen al veel inzicht: Waar lek jij energie? Welke energie zuigende verbindingen ervaar jij? In deze cursus vragen we het onze intuïtie.

Ontspanning
In de training wil ik je vooral de diepe ontspanning en contact met jezelf laten ervaren. Je krijgt kennis over de noodzaak om onze intuïtie in deze tijd te gebruiken om fit te blijven. In een diepe ontspanning komen, wat iedere cursist altijd op een eigen niveau lukt, is al zeer prettig. Ook kan het in jou iets in beweging brengen wat eerst energie kan kosten waarbij je tegelijkertijd weet dat het je verder gaat helpen. Dat weten maakt jou groei veel makkelijker en prettiger en zorgt ervoor dat je makkelijker zal loslaten. Vaak kost besluiteloosheid, grenzen overgaan veel meer energie dan de energie die groei je kost. Hierin is ook het grote voordeel dat het je uiteindelijk heel veel energie zal geven! Het heeft dus een functie en brengt jou iets.

De groep
De oefeningen zijn veel in de vorm van visualisaties en geleide meditaties. Deze worden beoefend zittend op een stoel waarbij je leert om in beelden te zien wat er nu in jou leeft en geleefd wil worden. Dit noemen we visualiseren, de oertaal van onze geest. Cursisten vertrouwen vaak direct een prettige en veilige sfeer. Veel cursisten hebben geen tot weinig ervaring. Je bent er in deze cursus helemaal voor jezelf. De trainer heeft interactie met één van de deelnemers bij een vraag of wanneer er iets gedeeld wordt. Deze korte interacties dragen vaak enorm bij aan jouw gevoelens en ideeën over dit onderwerp.

Overdracht
We besteden niet alleen aandacht aan onze eigen energie, maar ook aan de overdracht van energieën. Er bestaat een voortdurende wisselwerking tussen energieën. Wanneer we in contact zijn met anderen of een bepaalde ruimte binnenkomen. Vooral hooggevoelige mensen zullen dit herkennen. Dit kan je als kracht inzetten, maar wordt vaak niet zo gevoeld. Zie ook mijn pagina over hooggevoeligheid.

Het is cruciaal dat je je dit realiseert en wat je hiermee kan doen om je fit te blijven voelen. Ook laten we onze stemming en gedrag hierdoor beïnvloeden. Door deze simpele bewustwording zal vanzelf je gedrag en reacties in het dagelijks leven positief veranderen. Ook omdat we dit steeds laten terug komen in de cursus.

Mindfulness
Wikipedia schrijft: “Mindfulness is een vorm van meditatie of de training daarin waarbij men zich op een niet-reactieve manier bewust is van de fysieke en geestelijke sensaties en situaties van het moment.”

In de training is aandachtig zijn een thema wat steeds terug komt. Om onze intuïtie te leren vertrouwen is het goed om bewust te zijn hoe wij ons laten leiden door onze gedachten en emoties. Hoe we ons steeds meer gaan gedragen naar wat onze omgeving van ons vraagt en wat wij onszelf opleggen en anderen van ons verwachten. We hebben hierin veel meer keuzes dan je denkt. Wat doen we met al onze emoties en gedachten en wat voor een oordeel geven we hier aan zonder dat we dit in de gaten hebben? Dit heeft grote invloed op ons gehele systeem, brein en gemoedstoestand.

Ja! Ik wil graag meer weten.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht