"Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke staat, namelijk zichzelf.
Dat is mijn passie!" -Myrjan

Mijn verhaal

Gediplomeerd coach – heler – trainer – spreker

Honderden mensen heb ik al mogen begeleiden vanuit mijn praktijk. Het is mijn passie te werken met mensen die ergens vastlopen of voor een nieuwe uitdaging staan. Dit kan zijn in werk, relaties of een bepaald terugkerend thema. Voor mij is daar iets te doen! Omdat ik daar een kans tot beweging en groei zie bij de ander. Ik krijg vaak te horen dat ik mij makkelijk afstem op de situatie, het probleem of de uitdaging. Graag geef ik je inzichten en helderheid zodat jij stappen kan maken en meer balans gaat ervaren. Het geeft mij energie en vreugde wanneer jij weer aansluiting met jezelf gaat ervaren. De wereld zou er heel anders uitzien wanneer iedereen vrijer in zichzelf, in zijn eigen bewustzijn kan functioneren. Ik draag daar graag aan bij!

Ik ben Myrjan Vroom, 44 jaar, afgestudeerd aan Hogeschool Schoevers waar ik Accountmanagement  (HBO Marketing en communicatie) studeerde. Na bijna 10 jaar werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven in de sales en marketing richtte ik mijn eigen bedrijf op in 2008. Vanaf mijn 23e ben ik al bezig mij op nieuwe wijze persoonlijk te ontwikkelen en te laten inspireren. Naast mijn werk volgde ik workshops, trainingen, lezingen en later opleidingen. Hierin staat altijd persoonlijke ontwikkeling en coaching centraal. Op dit pad kwam ik ook in contact met mijn helderwetendheid en intuïtie.

In mijn praktijk werk ik vanuit mijn eigen essentie, inspiratie en helderwetendheid. Dit gaat voorbij managementboeken of methoden. Het is werken vanuit mijn diepste zingeving. Ik wil kennis overdragen vanuit de universele bron. Met consulten, cursussen of meditaties kan ik nu andere mensen en groepen begeleiden om aansluiting te vinden met zichzelf.

Benieuwd naar mijn werkwijze? Klik hier.

Leer wat je voelt en leef vol passie en overgave!

photowalkZwollejuni21.187groot

Certificaten

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht