” Rust vinden om vanuit passie verder te bouwen” -Myrjan

Circle of Silence

Wat is er veel gebeurt en gebeurt er veel dit jaar buiten onszelf en in onszelf. Voorlopig zal het buiten onszelf nog onrustig blijven, soms angstig en zorgelijk. We worden de komende tijd uitgedaagd de stilte te blijven vinden in onszelf en de onrust in ons te omarmen. Om naar onze intuïtie te luisteren en onze waarheid te leven. Wanneer we onze frequentie blijven verhogen wordt het voor onszelf makkelijker mee te gaan in de stroom en nemen we anderen mee. Ik gun dit iedereen. Daarom organiseer ik weer bijeenkomsten waarin we mediteren, visualiseren en delen. 

Eenheid

Alles wat er gebeurt gaat niet over jou of mij maar over óns. Of we willen of niet, het voelen of niet, iedereen wordt meegenomen in dit collectieve veld en ook in de chaos die er is. Het universum, de aarde, de natuur, systemen, organisaties en bedrijven, de mens en dieren, alles is verbonden met dit transformatieproces. Stel je voor dat je op een trilplaat staat en deze trilt steeds harder. Het zal voor velen bewust of nog onbewust voelbaar zijn dat de trilling van de aarde (deze trilplaat waar je op staat) verhoogt. Dit uit zich in de gebeurtenissen van nu. Het uitvergroot zien van onder andere dualiteit, polariteit, onderdrukking, macht, angst en duistere krachten. Dit zien we om ons heen en in onszelf is ook veel voelbaar. Op een gegeven moment zal de beweging zo krachtig zijn dat de energie met lagere trilling als angst, macht en duistere krachten niet meer mee kunnen. In deze tijd is het op aarde hard nodig om onze trilling hoog te houden en te verhogen. Vanuit liefde keuzes te maken en te leven vanuit ons hart.

Gezond invoelen

Velen die voelers zijn voelen veel van wat er gebeurt in het collectieve veld. Omdat we hier allemaal op aangesloten zijn. Er worden nieuwe schaduwkanten in onszelf aangeraakt en ook mogen we omarmen en helen wat we oppikken uit het veld. Niet alles is van ons, maar wordt ons wel getoond wanneer we hier gevoelig voor zijn. Ik ervaar het soms als pijnlijk, zwaar, verdrietig, beklemmend, verwarrend of onzeker wat nu voelbaar is. Het is soms best heftig in te voelen wat deze tijd voor veel mensen betekent en wat ze meemaken en te voorduren krijgen. En welke werkelijkheid wij gecreëerd hebben. En tegelijkertijd ben ik zo bewust van onze grote kracht en hoe belangrijk het is welke energie we uitzenden. Kies voor de frequentie van liefde. De grote uitdaging is nu om ons te herinneren wie wij zijn: Liefde en licht en één. 

Bewust-Zijn

Je niet afsluiten voor wat gebeurt en tegelijkertijd jezelf niet verliezen in wat is. We zijn als mens in staat steeds gedifferentieerder en analytischer naar onszelf en ons bewustzijn te kijken. Boeiend en dit geeft mogelijkheid tot spirituele en persoonlijke groei. De toeschouwer, je Bewust-Zijn, je intuïtie is altijd in het moment. Je onderbewustzijn en het collectieve onderbewuste kan ervoor zorgen dat we alles overdenken, alles proberen te overzien, onder controle te houden, te regelen. Dit brengt ons vaak in de overlevingsstand en geeft stress. Zorgt voor piekeren en onrust. Het is vallen en opstaan. 

De cirkel

In mijn trainingen en workshops is de opstelling van de stoelen altijd in een cirkel. Een cirkel staat voor verbinding en eenheid. In deze tijd waar verbinding en eenheid soms een uitdaging is om te voelen wil ik extra aandacht geven aan de cirkel. Daarom krijgt de MNDFL avond een nieuwe naam: ‘Circle of Silence’. Een cirkel is de oudste vorm van sociale interactie. We communiceren veel, maar dit is vaak uitwisseling van informatie. Tegenwoordig nog meer op afstand en via Online platforms en Smartphones. Een mens heeft behoefte aan connectie. Dit betekent een uitwisseling van menselijkheid en gevoelens. Met een 1,5 meter afstand in de cirkel die ik probeer te hanteren kunnen we ons zeker wel verbinden! Voor nu is de cirkel dan ook voor maximaal 8 personen.

Circle of Silence

Thema deze avond: Stilte in jezelf

Je komt voor jezelf om je frequentie te verhogen, inzichten te ontvangen, te verbinden met jezelf, je omgeving en de wereld om je heen.

Graag nodig ik je uit voor een stoel in de cirkel van Acht. 

Circle of Silence

– Energiemeditatie waarin je loslaat, reinigt en gecenterd raakt.
– Uitleg stilte in jezelf vinden in deze tijd.
– Kaartlegging. Ik vraag jou een onderwerp, vraagstuk in gedachten te formuleren van jezelf. Is er iets in je leven waar je meer inzicht in wilt hebben? Is er iets waar je hulp voor vraagt? Deze vraag of dit thema kan je nu al hebben of je laat deze opkomen in de cirkel.
– De mensen in de cirkel zijn niet voor niets in deze samenstelling samen. Bewust of onbewust vindt er uitwisseling plaats. Uit een stapel orakel kaarten zal ik 3 kaarten pakken. Een kaart voor de huidige situatie, welke energie je tegen houdt en de toekomst. De 3 kaarten die ik voor de groep pak met afstemming op jullie vragen en thema’s vertellen iets over jouw individuele proces. Je zit niet voor niets met deze mensen bij elkaar. Ieder krijgt de mogelijkheid een paar minuten in de cirkel iets te delen over dat wat jij voor inzicht of gevoel krijgt bij de kaart en jouw thema. De anderen blijven stil. Ook hierin aandachtig aanwezig zijn en te luisteren zorgt voor connectie op een dieper niveau. Je bepaalt zelf wat je wilt laten zien en wat je deelt. Jezelf zijn is juist de wijze waarop je aandacht krijgt.
– Delen wat jij voelt bij deze deelronde;
– Korte stiltemeditatie;
– Tijd hierna laat ik open om te laten komen wat er op dat moment wil gebeuren;
– We stappen uit de cirkel waarbij er mogelijkheid is nog wat drinken en napraten.  

De cirkel is geen therapie. Het is een avond om geïnspireerd te raken, los te laten, inzichten te krijgen en waar iedereen een waardevolle aanwezigheid is. Een plek die ons dicht bij elkaar brengt. Aanwezig zijn en delen doet helen. De cirkel lijkt me prachtig om neer te zetten in deze tijd. Voor jezelf, onze omgeving en de wereld. 

Praktisch Circle of Silence

– 19:30 – 21:15 en met thee na afloop 21:30 uur
– Ik houd me zoveel mogelijk aan de regels om de avond coronaproof neer te zetten en verwacht hierin jouw bijdrage.
Kosten: € 20,- incl. btw.
– Deelname maximaal 8 personen

Myrjan – lifecoach – trainer – spreker
Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht