" Als je weet wat je voelt kun je het leven leiden dat je wilt " -Myrjan

Magnetiseren

Magnetiseren is een energetisch lichaamswerk. Het is bedoeld om fysieke, mentale of emotionele klachten te verhelpen. Belangrijkste pluspunt is dat niet alleen de klacht, maar ook de oorzaak ervan wordt aangepakt.

Alles wat wij ervaren, ervaren we via het voor velen onzichtbare energielichaam. Dat ons fysieke lichaam omringt. Tegenwoordig ook wel aura genoemd.

Wie last heeft van onbalans in het energielichaam zal de volgende symptomen herkennen:

– Vermoeidheid of weinig energie hebben;
– Pijnklachten;
– Leegte ervaren;
– Negatieve gedachten;
– Geen grenzen kunnen stellen;
– Je passie niet vinden;
– Gevoelig of emotioneel zijn;
– In cirkeltjes draaien;
– Jezelf niet kunnen zijn;
– Geen ‘nee’ kunnen zeggen;
– Piekeren of je down voelen.

Ook bij kinderen en baby’s kan geblokkeerde energie zorgen voor verschillende oorzaken. Voorbeelden hiervan zijn:
– 
Onrustig zijn;
– Angstig of onzeker zijn;
– Een slechte weerstand hebben;
– Slecht slapen of gevoelig zijn;

Door het magnetiseren raakt de energiestroom weer op gang (magnetisme).

Tijdens het magnetiseren werk ik met eigen energie en universele energie. Door middel van gekanaliseerde energie fungeer ik als doorgeefluik van deze energie. De energie heeft mij als doorgeefluik nodig om bij de cliënt te komen. De energiestroom raakt weer in balans. Tijdens de behandeling richt ik mij ook op de verschillende chakra’s in het energielichaam.

Chakra’s

Een chakra (energiewiel) dient optimaal te draaien. Dit om levensenergie voor jouw energielichaam en fysieke lichaam te ontvangen. Goed stromende chakra’s zorgen ervoor dat jij makkelijker weer de richting in gaat die je voor je ziet.

Als je veel spanning of klachten ervaart, dan is het moeilijk om positief te denken en leven of grenzen aan te geven. Dit komt mede door slecht functionerende chakra’s. Juist wanneer je de oorzaak aanpakt en blokkades opheft in de betreffende chakra kan je positieve energie ervaren om je leven weer richting te geven. Klachten kunnen zo veel makkelijker verholpen worden.

Wanneer ik mij op jou afstem weet ik welk chakra om aandacht vraagt. Stel dat jouw zonnevlecht (chakra boven je navel) slecht functioneert. Dan is de kans groot dat jij spanning ervaart. Veel mensen met burn-out verschijnselen en spanning hebben bijvoorbeeld een slecht functionerende zonnevlecht. Juist wanneer je dit chakra weer in beweging laat brengen kan je makkelijker stappen nemen om te zorgen dat dit wiel goed blijft functioneren. Soms is dit alleen al voldoende om weer met energie wakker te worden en positiever en lichter in het leven te staan.

Magnetiseren & Coaching

In de praktijk blijkt dit een hele mooie combinatie. Met magnetiseren en ander energiewerk te werken aan de oorzaak van je klachten. Tegelijkertijd met coaching samen te kijken hoe je er voor kunt zorgen dat je balans blijft ervaren. Mocht je interesse hebben in deze combinatie dan kunnen we dit natuurlijk ook bij de intake bespreken. Inclusief mogelijkheid voor online reflectie

“Mijn opvliegers zijn voor 80 procent verminderd. Heerlijk!”
– Paulien

“Ik heb vooral meer rust gevonden”.
 -Lieke

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht