“ Laat je gevoel je inspiratie zijn en ontdek waarvoor je leeft“ -Myrjan

Ervaringen

Margriet (59) – Steenwijk

Mijn ervaring met Myrjan
Ik wilde onderzoeken of het voorstadium borstkanker (wat operatief verwijderd was en waarna een bestralingstraject volgde) te maken had met een disbalans in mijn lichaam. De term ‘leer te voelen’ die Myrjan op haar website heeft staan sprak me gelijk aan. Door de sessies en meditaties met Myrjan ben ik erachter gekomen dat ik mijn hele leven doe wat er van mij verwacht wordt en eigenlijk constant aan het aanpassen en pleasen ben geweest. Nu werd het tijd om mijn eigen pad te gaan bewandelen en bij mezelf naar binnen te gaan en te voelen en te ontdekken wat werkelijk bij mij hoort.

Wat het mij heeft gebracht?
Mede door Myrjan heb ik de moed gevonden om daadwerkelijk stappen te zetten in die richting. Er is het afgelopen half jaar heel veel veranderd in mijn leven en ook in mijn persoonlijke kijk op dingen. Er is me zoveel meer duidelijk geworden, ook door haar inzichten en heldere kijk op de dingen. Daar ben ik heel dankbaar voor!

Judith (26) – Zwolle

Mijn ervaring met Myrjan
Ik kwam bij Myrjan toen ik super ongelukkig was op mijn werk. Ik wist niet zo goed wat ik precies wilde en liep vast. Bij de eerste sessie al raakte Myrjan precies de juiste snaar om mij in beweging te krijgen. Het was tijd om mijn baan los te laten. Ik had mijn lessen daar geleerd. Dat was echt precies wat ik nodig had. Ruimte & tijd voor mezelf. Daarna is echt alles gaan stromen. Er kwamen zoveel mooie mensen, inzichten, workshops en trainingen op mijn pad. Dit alles heeft me heel veel gebracht. Myrjan is super intuïtief en voelt precies waar mijn blokkades zitten. In elke sessie voelt ze welke tools ze kan inzetten om blokkades of patronen te doorbreken. Myrjan neemt alle tijd voor je en ze creëert een hele veilige setting. Haar intuïtie & heldervoelendheid is echt haar kracht! 

Wat heeft het je gebracht?
Zoveel. Dat is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Mijn leven is veranderd. In positieve zin. Ik volg mijn hart en ik voel me zoveel dichter bij mezelf. Ik voel veel meer rust en vertrouwen. Er is een wereld voor me opengegaan en die ben ik nog steeds aan het ontdekken. Een reis naar binnen. Daar ben ik echt super dankbaar voor.

Liset (28) – Zwolle

Mijn ervaring met Myrjan
Ik heb contact gezocht met Myrjan omdat ik last had van emoties die me plotseling konden overvallen en die zo heftig waren dat ik soms dagenlang uit contact ging met mezelf en mijn omgeving. Ik ervaarde daarbij vaak het gevoel niet belangrijk of goed genoeg te zijn voor anderen. Pas toen ik me begon af te vragen of ik wel belangrijk en goed genoeg was voor mezelf, zag ik een mogelijkheid om hier zélf iets aan te veranderen. Terugkijkend verwonder ik me nog steeds over hoe gemakkelijk het was om zonder enige terughoudendheid mijn verhaal met Myrjan te delen. Bedankt daarvoor!

Wat heeft het je gebracht?
Ik heb inzicht gekregen in de patronen die ik heb ontwikkeld om mezelf staande te houden, maar die gaandeweg een belemmering zijn gaan vormen. Middels visualisaties heb ik kunnen ervaren wat het doorbreken van die oude patronen zou kunnen betekenen. Het voelde bevrijdend om te ontdekken dat mijn vaak negatieve overtuigingen over de gevolgen helemaal niet juist hoefden te zijn. Door het bijhouden van een dagboek ben ik me bewust geworden van (terugkerende) emoties en daaropvolgend gedrag. Bizar hoe vaak ik zélf stressvolle situaties weet te creëren om oude pijn en schuldgevoelens te vermijden. Dankzij Myrjan heb ik mogen ervaren dat die oude pijn eigenlijk best dragelijk is en zelfs minder wordt als ik er aandacht aan besteed. Het durven toelaten van alle emoties kostte veel energie, maar leverde vooral ook veel meer ruimte op om échte verbinding aan te kunnen gaan met mezelf en met anderen. Ik ben heel blij met alles wat ik geleerd heb en kan iedereen aanraden om op een soortgelijke manier op zoek te gaan naar zichzelf!

Raymond (38) – Zwolle

Mijn ervaring met Myrjan
Na een bewogen tijd met veel twijfel, stress, vastzitten in oude patronen en valkuilen, gepieker en de wens rust en geluk te ervaren, heb ik contact gezocht met Myrjan. Ondanks dat bij mij het rationele de boventoon voerde heb ik de sessies, waaronder ook de jassentechniek, als enorm bevrijdend ervaren. Bevrijdt van negatieve blokkades en energie en mijzelf de kans geven om te veranderen en nieuwe energie op te doen.
Het heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben zonder de mening of belangen van anderen, meer rust en het vertrouwen in mijzelf gegeven om te kiezen voor mezelf. Maar ook inzicht in het gegeven dat er meer is dan ratio.
Myrjan is in staat om op een zeer prettige manier je kennis te laten maken met je eigen ik. Op haar eigen nuchtere wijze neemt ze je mee op een ontdekkingsreis door je gevoel waarbij je samen met haar stuit op twijfel, oude patronen, keuzes, geluk, jezelf zijn, grenzen enz. Met heldere tips en food forthougts geeft ze je energie en de kans om over je eigen ik na te denken.

Wat heeft het je gebracht?
De sessies en met name ook de jassentechniek hebben mij inzicht gegeven om bepaalde blokkades op te heffen. Blokkades waarvan ik niet eens wist dat ik die had maar nadat ze opgeheven waren, als een bevrijdende en positieve energie hebt ervaren. Het heeft me ook meer inzicht gegeven in mijn eigen ik: wat wil ik, wat voel ik en wie ben ik nu. Het heeft me inzicht en kracht gegeven om te kunnen en willen kiezen voor mezelf. Resultaat is dat ik sinds kort ben begonnen aan een nieuwe baan waarbij ik meer thuis kan zijn en ik durf te kiezen voor de dingen die voor mij belangrijk zijn.

Nynke (56) – Drachten

Mijn ervaring met Myrjan
Een zeer leerzame training waarin je je eigen ik tegen komt. Myrjan straalt rust en vertrouwen uit. Hierdoor voelde ik me bij de eerste training al op mijn gemak. Myrjan legt in duidelijke bewoording uit wat de oefeningen inhouden.Na de oefeningen volgt een terugkoppeling. Iedere cursist ervaart de oefeningen verschillend. De handvatten, oefeningen en het cursus materiaal heb ik als zeer zinvol ervaren.

Wat heeft het je gebracht?
In de regel voel ik me gestrest en gespannen. Ik vind het moeilijk om mijn hoofd leeg te maken en in stressvolle situaties rustig te blijven. Ik laat me snel leiden door emoties. Door de training ben ik me bewust van mijn gedrag en wat voor gevolgen dit kan hebben. Doordat ik vooraf grond kom ik tot rust. Door positieve energie uit te stralen, krijg je dit ook weer terug. Op termijn ga ik zeker een vervolg training doen. Myrjan erg bedankt voor de positieve ontwikkeling die ik bij jou heb ervaren.

Karin (40) – Epe

Mijn ervaring met Myrjan
Bij Myrjan heb ik diverse coaching gesprekken gehad. Wat ik als heel fijn heb ervaren is dat Myrjan dicht bij de persoon staat, hierdoor is er geen drempel om je verhaal te vertellen. Er is ruimte voor alles, zonder oordeel. Wat ik ook als prettig heb ervaren is dat ze meerdere ingangen heeft om je te helpen en daarnaast meedenkt met eventuele cursussen en workshops die je verder kunnen helpen. Kortom een fijn persoon om gesprekken mee te voeren over jezelf, over spiritualiteit en over energie zonder dat het zweverig wordt.

Wat heeft het je gebracht?
Ze heeft mij vooral veel geholpen met behulp van visualisaties, daarmee werden voor mij bepaalde patronen duidelijk waardoor ik kon besluiten dingen anders te gaan doen. Het heeft mij rust gebracht en tools om dichterbij mezelf te komen.

Joost (29) – Zwolle

Mijn ervaring met Myrjan
Myrjan geeft de cursus op een prettige wijze waarbij ze telkens aansluiting weet te vinden bij de behoeften van de groep. Daarbij vind ik haar opgewekt, betrokken, gevoelsmatig en doortastend.

Wat heeft het je gebracht?
De cursus intuïtieve ontwikkeling heeft mij geleerd dat ik meer op mijn gevoel mag vertrouwen. Dit helpt mij erg in het dagelijks leven, bijvoorbeeld wanneer ik in mijn werk contact heb met mensen. Daarnaast heb ik geleerd om mezelf energetisch af te sluiten, waardoor ik meer in mijn eigen energie blijf. Kortom, ik sta meer in verbinding met mezelf waardoor ik ook makkelijker verbindingen kan aangaan met andere mensen!

Mariette (55) – Epe

Mijn ervaring met Myrjan
Myrjan is inspirerende vrouw die je op prachtige wijze weet te begeleiden naar echte diepgang in jezelf. Er zijn zoveel facetten in de cursus aangeraakt dat je na iedere ervaring meer wil. Intuïtieve ontwikkeling onder begeleiding van Myrjan is een groot cadeau aan jezelf, dat ik voor geen goud had willen missen en waar ik nog dagelijks plezier van heb.

Wat heeft het je gebracht?
De ochtendmeditatie is een terugkerend ritueel in mijn leven, dat energie oplevert. Wanneer ik de dag zonder meditatie en yoga oefeningen begin, start mijn dag eigenlijk met een achterstand.

Ben ik aan het piekeren? Met de oefeningen van Myrjan weet ik hoe ik mijn ‘hoofdkantoor’ kan ombuigen naar vertrouwen.

Anneke (32) – Zwolle

Mijn ervaring met Myrjan
Myrjan helpt je om het beste in jezelf naar boven te halen! Je voelt je meteen op je gemak en ze heeft een hele fijne stem om naar te luisteren tijdens de meditaties.

Wat heeft het je gebracht?
Erg veel rust en zelfvertrouwen. Gelukkig zijn begint bij jezelf en luisteren naar je intuïtie is daar een prachtig middel voor!

Iris (27) – Kampen

Mijn ervaring met Myrjan
Nog altijd ben ik blij dat ik Myrjan heb leren kennen. Haar werkwijze spreekt mij erg aan. Door middel van gesprekken voeren en behandelingen heeft ze mij ontzettend geholpen. Myrjan lijkt altijd te weten wat ik nodig heb en zorgt er dan ook iedere afspraak weer voor dat ik tevreden en tot rust gekomen naar huis ga.

Wat heeft het je gebracht?
In 2014 kwam ik met burn-out klachten bij Myrjan. Ik voelde me constant moe en onrustig, had allerlei vage lichamelijk klachten en het lukte mij niet mijn gevoel te volgen. Myrjan heeft mij geholpen oude patronen te doorbreken. Inmiddels kan ik zeggen dat ik veel sterker in mijn schoenen sta, meer rust in mijn hoofd heb en durf te vertrouwen op mijn eigen gevoel.

Lieke (27) – Kampen

Mijn ervaring met Myrjan
Myrjan is enorm betrokken, ze voelt veel aan en weet vaak sneller bij de essentie van mijn gevoel te komen dan ik zelf. Ze coacht met passie en met humor. Ze weet altijd weer een nieuw inzicht te geven of een situatie vanuit een andere invalshoek te benaderen. Myrjan is niet alleen betrokken tijdens een sessie maar ook daar buiten.

Wat heeft het je gebracht?
Ik heb veel meer rust gevonden. Doordat ik kennis heb durven maken met mijn eigen gevoel en intuïtie vertrouw ik meer op mijzelf. Ik heb minder angst voor leegte en verdriet. Niet eens zo zeer omdat het er niet meer is maar omdat ik heb leren accepteren. Daarnaast heb ik geleerd dat niet alle gevoelens van mij zijn, dit zorgt er voor dat ik minder overvallen wordt door nare gevoelens.

Saskia (53) – Apeldoorn
Opdrachtgever: ABN AMRO Amsterdam

Mijn ervaring met Myrjan
Ik heb Myrjan leren kennen als een zeer ervaren magnetiseur, waar ik ook goed mee kon praten over mijn persoonlijke ervaringen in mijn zakelijke omgeving.

Wat heeft het je gebracht?
Haar inzetten als coach heeft mij in korte tijd verder geholpen. Myrjan laat mij zien waar mijn overtuigingen vandaan komen en hoe ik hiermee om kan gaan, zodat deze overtuigingen niet meer zo remmend en beperkend werken. Zij doet dit op een prettige, informele manier waardoor je met oefeningen en praten zelf tot betere gedachten komt en overtuigingen naast je neer kan leggen. Ik heb bij Myrjan steeds het gevoel dat ze heel goed begrijpt in welke zakelijke omgeving ik werk en daarbij ook mij heel goed begrijpt.

Vincent (38) – Apeldoorn

Mijn ervaring met Myrjan
Goed. Vooral omdat het afgestemd is op mijn persoonlijke situatie.

Wat heeft het je gebracht?
Vooral rust. Meer controle over de stressoren en hoe ik hiermee om kan gaan.

Sophie (36) – Zwolle

Mijn ervaring met Myrjan
Ik ben bij Myrjan gekomen voor de Jassentechniek. In een gesprek met Myrjan hebben we besproken wat zij doet, wat mijn verwachtingen waren en vooral de punten waar ik zelf aan wilde werken en waar ik problemen mee had. Als alleenstaande moeder ben ik al jaren gewend om zelfstandig keuzes te maken, maar niet op basis van gevoel. Ratio speel bij mij een veel grotere rol. Ook vertrouwen op jezelf is soms lastig. Vooral na het starten van mijn eigen bedrijf merkte ik dat ik vooral op mijn eigen IK moest vertrouwen en dat viel me zwaar. De eerste afspraak bij Myrjan heb ik als bijzonder prettig ervaren. Myrjan straalt rust en vertrouwen uit.

Wat heeft het je gebracht?
Zo eenvoudig als het klinkt om alle jassen uit te trekken, zo eenvoudig en natuurlijk voelde het ook. De dagen na onze sessie zag ik het leven door een roze bril en kon ik de hele wereld aan. Na de tweede afspraak merkte ik dat er meer los kwam dan ik had verwacht, gezien de “halleluja”-stemming van vorige keer lag dit niet geheel in de lijn van de verwachting.

Ik voelde me die week vooral moe en ontzettend bewust van alles wat er niet werkte in mijn leven. Toch merk ik dat er daarna een grote verandering heeft plaats gevonden en dat ik nu keuzes maak op basis van mijn eigen gevoel. Ik laat de dingen makkelijker los en sommigen zaken kunnen mij niet eens meer raken. Ook voel ik me sterker dan voorheen en durf voor mezelf op te komen. Daarnaast ben ik een heleboel ballast kwijtgeraakt, ik heb mijn (voor)oordelen over boord gegooid, ik voel me energieker , maar toch rustiger en ik voel me vooral meer mezelf… Myrjan, bedankt voor al die jassen die we hebben uitgedaan.

Marleen (39) – Zwolle

Mijn ervaring met Myrjan
Ik ben bij Myrjan gekomen voor mijn zoon van zes jaar voor het magnetiseren.

Wat heeft het je gebracht?
Nadat mijn zoon (6) al een aantal weken geregeld last had van hoofdpijn en erg makkelijk zijn tranen los liet heb ik Myrjan benaderd. Wat ik heel opvallend vond was dat hij de behandeling helemaal toe liet! Normaal is het een jongen waar je niet makkelijk “dichtbij” komt. Uiteindelijk viel hij zelfs in slaap. Na de eerste dag hebben we nog niets gemerkt, maar vanaf dag twee zat ie weer heerlijk in z’n vel!! Geen hoofdpijn meer en weer een vrolijke jongen.

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht