”Ik laat veel vaker mijn gevoel spreken en dat geeft rust en energie” Leonard

Hypnotherapie Zwolle

Heb je het gevoel dat je vastzit in het leven? Zit je te wachten op een teken om een nieuwe richting in te slaan? Laten we samen die weg verkennen en kijken hoe ik, Myrjan, je kan helpen met moderne hypnotherapie- en coachingstechnieken.

Hypnose is geen mysterieuze kracht, maar een natuurlijke staat die we allemaal kennen. Herinner je die momenten waarop je helemaal opging in een goed boek, de wereld om je heen even vergat en je emoties diep werden geraakt door een film? Dat was hypnose in actie, en het is een prachtige manier om blijvend positieve verandering te ervaren

Blijvend resultaat met hypnotherapie

Ontdek innerlijke kracht en transformatie
Met hypnose ontdekken we samen jouw innerlijke kracht, ontgrendelen we jouw potentieel en helpen we je jouw doelen te bereiken. Mijn focus ligt op jouw succes, en met moderne technieken zorgen we voor blijvende resultaten.

Wat anderen zeggen

Mirna’s Verhaal: “Ik heb bij Myrjan drie hypnosessesies gevolgd tegen mijn overmatige blozen tijdens allerlei dagelijkse interacties. Ik baalde zo van het blozen dat het een fobie werd en ik vermijdingsgedrag ging vertonen. De sessies hebben enorm geholpen – ik bloos nog nauwelijks en ben er ook helemaal niet meer mee bezig. Ik had nooit gedacht dat ik er min of meer van af zou komen! Myrjan heeft een heel fijne manier van werken, ze is erg gecommitteerd om tot een goed resultaat te komen. Dank je wel Myrjan!”- Mirna


Aletta’s recensie: “Wat de coachsessies mij gebracht hebben? Het belangrijkste de innerlijke rust, vertrouwen op mijn innerlijke hulpbronnen, er is meer dan mijn fysieke lichaam. Nieuwe inzichten die ook best confronterend zijn, inzicht hebben in de familiesystemen. Wat van mij is en wat ik overgenomen heb, ik sta meer in mijn oorspronkelijkheid en het middelpunt van mijn eigen leven. Aletta”

Begin jouw reis naar persoonlijke groei


Ben je klaar om te veranderen? Voel je vrij om contact met me op te nemen. Ik ben er om je te begeleiden en je te ondersteunen bij elke stap op jouw pad naar ont-wikkelen en groei.

Investeer in jezelf
🌟 Hypnotherapie Pakket: € 665,-
incl. 21 % btw

Dit geeft jou:

– Kennismaking van 30 minuten
– Drie 1 op 1 persoonlijke Hypnotherapiesessies (Live of online!)
– Coaching en ondersteuning via telefoon en app
– Ingesproken meditaties door Myrjan voor thuis
– Een krachtig werkboek voor een positieve mindset gedurende jouw reis.

je bent niet je opvoeding, je gedachten, je gevoelens of je problemen. Er is altijd een keus om te worden wie je wilt zijn. Je bent misschien nog in hypnose, maar je kan eruit!

“Haar begeleiding geeft me de wind in de rug om mijn doelen te bereiken en heeft me teruggebracht naar mijn oorspronkelijkheid”— Aletta

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht