” Rust vinden om vanuit passie verder te bouwen” -Myrjan

Werkwijze

Langdurige stress, ongezonde patronen, onderdrukte emoties verstoren een spontane energiestroom in ons lichaam. Ik maak je graag bewust van onbewuste patronen en gedrag en leer je onderscheid maken tussen feiten, emoties, gevoelens en gedachten. Veel mensen staan tegenwoordig in de overlevingsstand wat vermoeiend is en op ten duur klachten geeft. Dit komt vaak voort uit jouw geconditioneerde patronen. Tegenwoordig hebben velen in onze maatschappij zich aan het denken geïdentificeerd. Op basis van je persoonlijke en culturele conditionering denk je dat je weet wie je bent met wat je over jezelf ‘weet’. Je bent veel meer dan dat en vaak niet bewust. Hoe fijn is het om weer toegang te ervaren met je eigen blauwdruk en essentie! We kijken naar de innerlijke oorzaak van jou klachten. Het brengt een gezonde energiestroom, inzichten, duidelijkheid, ontspanning en rust. Ik heb honderden mensen mogen begeleiden met coaching en spirituele trainingen. In dit individuele traject begeleid ik jou graag.

Methoden

Vraagtechnieken: Door te luisteren, goede vragen te stellen en mij intuïtief op jou af te stemmen breng ik je dieper in contact met je onderbewuste. Je wordt bewust van gedachten, je gevoelens, je patronen en gedrag. Door bewustwording wordt het makkelijker te kiezen voor nieuw gedrag en dat wat jou geen energie geeft los te laten. Afreizen naar het onderbewuste: Het wordt ook wel hypnose genoemd. Bij bewustzijn reizen we af naar het onderbewuste. Er is altijd een thema van waaruit we vertrekken. Je wordt je gewaar wat er in je onderbewuste afspeelt. Door bewustwording van vastzittende en verkrampte emoties kunnen deze losgelaten worden. Hierdoor ontspannen jouw lichaam en geest en krijg je direct meer (levens)-energie. Door het terughalen van je positieve expressies kom je weer in verbinding met je eigen kern. Wanneer je in verbinding bent met je eigen kern ervaar je levensvreugde, nieuwe mogelijkheden en contact met je innerlijke doel.

Energiewerk: Velen van ons reageren vanuit een stressrespons (vluchten en vechten). Dit is bedoeld voor een acute actie en niet als langdurige staat. Dit is vaak wel een normale staat van zijn geworden wat veel energie kost. Deze stress put ons uit en zorgt voor fysieke klachten en vermoeidheid. Ook gaan we af van ons innerlijke doel. Ik gun iedereen een spontane stroom
van levensenergie. Vaak is dit geblokkeerd in onze maatschappij. Mijn gave is dat ik met energiewerk fysieke, mentale of emotionele klachten kan verhelpen. Belangrijkste pluspunt is dat niet alleen de klacht, maar ook de oorzaak ervan wordt aangepakt. De energie die via mij door jou heen gaat werkt op  trauma-, angst-patronen-, stress- of hardnekkige verbindingen. Het werkt transformerend en ik gun het iedereen!

Visualiseren: Door te visualiseren verander jij je mindset en gedachten. Wetenschappers hebben ontdekt dat visualiseren werkt omdat de neuronen in onze hersenen beelden op dezelfde manier interpreteren als echte gebeurtenissen in ons leven. Visualiseren kan iedereen en is de oertaal van onze geest. Het kan inzichten geven, verandering en zeer toepasbaar ter voorbereiding op gesprekken en moeilijke situaties in de toekomst.

Lichaamswerk: Leer wat je voelt. Ik help je onderscheid te maken tussen gedachten, gevoelens, intuïtie en emoties. Het helpt om te leren dat de gedachten vaak niet waar zijn en emoties in je lichaam te lokaliseren. Waar op dit moment ervaar ik een angst of onrust? Door deze plek te kunnen ervaren in je lichaam ontstaat bewustwording. Zo kan je veel gemakkelijker toeschouwer worden van emoties en gedachten. Jij neemt de leiding in wat voor jou goed voelt en laat niet gedachten of emoties leiden, want daar ga je zelf onder lijden. Immers de emoties en gevoelens komen bijna altijd uit het verleden en haalt je uit het moment.

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht