” Je lichaam is meer dan een levensondersteunend systeem, het is de uitdrukking van je ziel op haar reis door de evolutie “ - Deepak Chopra

Workshop Magnetiseren

Magnetiseren ook wel energetisch lichaamswerk genoemd.
Deze vier ochtenden leer je de grondbeginselen van het magnetiseren. Bij magnetiseren ben je doorgever van energie naar de cliënt. De energie wordt heel gericht overgebracht met als doel blokkades bij cliënt op te heffen. De basistechnieken van magnetiseren is door iedereen te leren. Je leert te ontdekken of je heldervoelend, -wetend of helderziend bent. Magnetiseren wordt gebruikt voor een scala aan klachten. Het energieveld van de cliënt is uit balans wat in deze tijd bij veel mensen een gegeven is. Vaak door fysieke, onverklaarbare klachten en onbalans in emoties komen ze bij een magnetiseur terecht. Middels theorie en oefeningen zal je in een kleine groep samen oefenen en het energiewerk zelf ervaren!

Je hoeft geen ervaring of voorkennis te hebben om deze workshop te volgen. Een positieve nieuwsgierigheid en openheid voor paranormale geneeswijzen is wat dit van je vraagt. Juist de workshop zal je meer vertrouwen en inzicht geven in de vele mogelijkheden van energiewerk.

De trainer is Janneke Vroom. Zeer ervaren magnetiseur en honderden mensen begeleid. Voor het vak heeft zij een 4 jarige HBO opleiding gedaan als magnetiseur.

Wat mag je verwachten?

Grondbeginselen magnetiseren
Theorie over magnetiseren
Veel oefeningen om zelf te ervaren
Andere thema’s die tijdens deze cursus aan bod komen:
– Blokkades, trauma’s en het helen hiervan;
– Basisangsten;
– Negatieve energie herkennen en hoe daar tegen te beschermen.

Een cursus om jezelf te leren kennen.

Data in 2023

Blok 1

27 januari

3 februari

10 februari

17 februari

Blok 2:

17 maart

24 maart

31 maart

7 april

7 oktober

14 oktober

9:30 uur – 12:00 uur

Persoonlijke investering:
€ 180,-

Locatie:
Praktijk In het gras
Officiersweg 56 Epe

Opgeven of vragen :
Janneke Vroom
vroomjanneke@gmail.com