Ontdek wat je wel wilt vanuit je diepste kern.

Tijd voor een positieve switch?

Voor veel mensen was de zomer(vakantie) een moment om terug te kijken en vooruit. Ook werd je wellicht geconfronteerd met gevoelens en gedachten. Gedachten waar je anders makkelijker voor vlucht, genoeg afleiding voor hebt of niet naar luistert. Zijn het je gedachten of is het de innerlijke stem die iets anders van je vraagt?

Hoe maak je het onderscheid….Waarom eigenlijk niet een keer er diep induiken wat er in jou speelt? Hoe fijn is het om lichter te leven vanuit je eigen kern.

Wat verlang jij?

Het helpt om vooruit te kijken en je te focussen op hoe jij het wèl voor je ziet, hoe het mag zijn. Wat is je ideale carrière stap of positieve switch in jouw leven als alles mogelijk is? Wat gun jij jezelf. Leiderschap van binnenuit geeft jou motivatie en activeert niet alleen jou, maar ook jouw omgeving.

Vanuit een verlangen kan je je focus gaan verleggen. Het wordt makkelijker om de obstakels en mitsen en maren zichtbaar te krijgen. Want weet dat je niet de enige bent die het spannend vindt, of eenzaam of vele beren op de weg ziet. Werkelijk durven voelen wat je diepste zelf verlangt. Veel wat tussen je huidige situatie en je verlangens zit zijn angsten en programma’s in jou. En misschien zeg jij meteen dat is bij mij niet zo: Ook dat is vaak een afweermechanisme. Velen houden angst, verdriet of waarheden uit het bewustzijn, het blijft onbewust en wordt niet toegelaten. Dan blijf je in cirkeltjes draaien of steeds dezelfde obstakels tegenkomen.

Visualiseren

Wanneer wij contact maken met hoe we ons willen voelen reageert ons hele lijf hierop. Hierin kan je oefenen en leren om dit steeds beter te visualiseren. Visualiseer, droom, leef nu al jouw gewenste situatie. Alsof het al zo is! Je innerlijke wereld voelt het, beleeft het en ervaart het.

Dit betekent dat je nog niet hoeft te weten wat je precies doet. Stel je wilt je werk waarin je ambitieus kan zijn, je ding kan doen en vol passie werkt. Ook al weet je nog niet wat het is, hoe voelt dat? Sluit je ogen eens en ga dat eens voluit voelen. Dit kan je werk zijn, maar ook een andere gewenste situatie. Bijvoorbeeld meer rust en ruimte. Je hele lichaam reageert hierop en je voelt alsof het al zo is of beter.

Wanneer jij je vervolgens regelmatig afstemt op deze betere versie dan kan het niet zijn dat je in de buitenwereld hier iets van gaat merken: Je ontmoet iemand toevallig en het wordt je nieuwe opdrachtgever. Of er komt ineens wel inspiratie voor een totaal nieuwe stap. Of je zit zomaar te niksen met een kop thee omdat je reageert op je verlangen: Rust.

Het kan niet anders dat je buitenwereld een keer gaat reageren op jouw binnenwereld. Dit betekent dat je wat je heelt, ontdekt en gaat vertrouwen in je binnenwereld positief zichtbaar in de buitenwereld gaat worden. Begrijp je het nog?

Je innerlijke stem, je intuïtie

Weet dat wanneer jij lichter gaat leven en meer doet waar jij blij van wordt niet alleen jij, maar je hele omgeving hier wat aan heeft. Laat je leiden vanuit je diepste wezen en je zal als leider anderen motiveren hetzelfde te doen.

Ben jij ook toe aan een nieuwe route? Ik begeleid je er graag bij met een persoonlijk 1 op 1 coachtraject naar intuïtief leiderschap.

Myrjan – Coach – Trainer – Heler – Intuïtie – Persoonlijke ontwikkeling – Spirituele ontwikkeling – Transformatie – Nieuwe tijd en nieuwe mogelijkheden!

 

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.