Leer wat je voelt

Leer wat je voelt

“Leer wat je voelt’. De slogan van mijn praktijk. Meer dan ooit kwamen afgelopen jaar mensen binnen simpelweg met deze hulpvraag: “Myrjan: “Ik weet niet wat ik wil, wat ik wil en wil leren voelen”. “Want zoals het nu gaat kan het niet meer of wil ik het gewoon niet”.

 

Een keus van binnenuit maken om niet in hetzelfde te blijven stappen. In cirkeltjes te draaien.

Innerlijke kompas

Regelmatig stel ik de vraag hoe iemand in mijn praktijk is gekomen als ik ze niet ken: De antwoorden welke ik vaak krijg: “Mijn collega, werkgever, vrouw, vriendin, moeder heeft mij aangeraden naar jou toegegaan en jouw site sprak mij wel aan”.

Of: Ik vond je op internet omdat jij ‘iets met voelen doet en spiritueel bent’: ‘ik heb een lezing van jou gevolgd of online bijeenkomst’.

Of: ‘Alles op jouw site en jouw levensweg spreekt mij enorm aan’.

Wildernis

Wanneer je in de wildernis staat maakt het mij niet uit dat je geen heldere hulpvraag hebt. Binnenkomen in mijn praktijk omdat je wilt leren voelen of laat weten het anders te willen: Dan ga ik ‘aan’ als coach. Tijdens de intake of later in de sessies komen we wel tot een hulpvraag en wat de diepe reden van komst is. Wat als we in deze wereld allemaal gaan voelen? En ons innerlijk kompas leren vertrouwen. Ontdekken dat je wel degelijk een kompas hebt die jouw leiden kan, waar je voluit Ja voelt.

NEE is JA zeggen tegen jezelf en het leven.

Wanneer je weet dat je voluit ‘nee’ zegt tegen hoe het nu gaat in situaties in jouw werk of relatie of in jouw eigen lijf of in de wereld om je heen? Dan is er altijd een ‘Ja’ voor iets nieuws. Ik help je graag te ontdekken waarin jij vreugde voelt, je intuïtie en eigen verstand durft te vertrouwen. Waarin je zichtbaar mag zijn en worden.

 

Overleven

Zoveel mensen zitten in de overlevingsstand en handelen onbewust vanuit negatieve overtuigingen, angsten en patronen. Ik voel en zie dat bij veel mensen in deze samenleving. Het is een proces waarin ik ook iedere dag zelf ontwikkel en blij van wordt wanneer mensen zich hier bewust van worden. Want voluit en een licht leven is toch wat je iedereen gunt.
Ook begeleid ik coaches, managers, leerkrachten die hierin al volop aan het ontwikkelen zijn en hier graag coaching bij willen. Om te blijven luisteren naar wat door hen geleefd wil worden. Want als je denkt dat je er wel aardig bent, voel je dat je nog weer een ‘level’ verder kan of komt er iets totaal nieuws op je pad. Levenslang leren en ontwikkelen in deze bijzondere tijd waarin we hierin voldoende spiegels en signalen krijgen.

Lijden of leiden

Druk, onbalans werk en privé, stress, vermoeid, fysieke klachten, negatieve gevoelens en/of gedachten, paniek, innerlijk conflict: Symptomen die je vertellen naar binnen te keren en de pijn onder ogen te kijken. Te voelen wat de pijn is en wat daaronder geleefd wil worden. Vaak willen we pijn vermijden en wordt het leven vaak meer lijden dan zelf leiding nemen. Voor mij is een vreugdevol leven ook de pijn in mijzelf aanschouwen en toelaten. Het is soms het pad van de meeste weerstand om naar jezelf te luisteren en door te gaan ervaren te weten dat het een grote bevrijding is. Je duikt even in de lagere frequenties in jouw systeem waardoor deze kunnen transformeren en jij dichter bij jouw unieke frequentie komt.

 

Levensvreugde

Het is soms het pad van de grootste weerstand om naar jezelf te luisteren en hoe meer je het doet hoe makkelijker dat wordt. Soms is het een eenzaam pad in gaan omdat het jouw pad is en dit kan weerstand in jezelf geven en in je omgeving. Je wilt niet meer volgen en doen wat er van je verwacht wordt omdat je weet dat jij iets anders te doen hebt. Je stopt met aanpassen aan wie je dacht dat je was en aan je (werk)omgeving. Waarom doe je wat je doet? Is het ècht wat je wilt en voelt het oké? Je zal erachter komen dat je je meer verbonden kan voelen dan ooit.

 

Angst

Eén van de grootste angsten voor mensen is wat anderen ervan vinden:

“Myrjan het voelt goed dat ik eerst goed onderzoek wat ik wil en hier de tijd voor neem. Maar mijn omgeving vindt het heel raar dat ik nog steeds niet solliciteer. Ik heb nog maar een paar maanden inkomsten vanuit ontslag, ik begin meteen weer te twijfelen”.

“Myrjan: Mijn vader vindt dat ik geen oude schoenen moet weggooien voor ik nieuwe heb”.

“Myrjan, dan word ik voorlopig afhankelijk van inkomsten van mijn vrouw!”.

“Myrjan, Ik verdien nu enorm veel, dat ga ik zelf nooit verdienen, ik weet niet of ik dat wil”.

“Myrjan ik wil het niet, maar moet de maatregelen wel volgen anders wil mijn familie mij vast niet
meer zien.”

“Myrjan, wat zullen mijn klanten wel niet denken als ik voor die stap ga in mijn bedrijf?”

“Myrjan ik ga gewoon wèl naar het buitenland in deze crisis, maar wat zal iedereen daarvan vinden?”

“Myrjan”: “Het is maar mijn werk voor drie dagen, misschien doe ik wel veel te moeilijk”.

“Myrjan: Zonder QR kan ik nergens naar binnen en niets doen. Dat doet niemand om mij heen en wat zullen ze er wel niet van vinden als ik dan niet mee doe”.

“Myrjan”: “Als ik mijn kinderen geen pr*k geef straks mogen ze heel veel niet meer. Dan vinden ze dat ik schuldig ben dat ze niets kunnen, doe ik het ze aan, maar deze dwang is niet mijn idee toch?”.

“Myrjan”: “Als ik nu uit de relatie stap kunnen we onze gezamenlijke plannen niet waarmaken, dat komt door mij”.

“Myrjan: Het is me afgelopen week niet één keer gelukt te gaan zitten met een kopje thee en verder niets te hoeven doen”. “Ik mag niet niets doen, denk ik”.

“Myrjan: Als ik geen toelichting geef waarom ik het zo doe begrijpen ze me niet’.

Fuck It

Doen omdat anderen het doen? Het van je verwacht wordt? Omdat je niet anders wilt zijn dan anderen? Je baan op het spel staat? Je het van jezelf verwacht in wie je geworden bent? Of afleiding zoeken:
Het dan maar niet doen en afleiding zoeken in werk, Netflix, Social media, leuke dingen doen en verdoven is erg makkelijk in deze tijd.  Hoe lang nog verlies jij jezelf hierin? De pijn in gaan is misschien spannend en doet vaak minder pijn dan je denkt en uiteindelijk bevrijdend.

Nee zeggen opent nieuwe wegen, deuren, mogelijkheden. Stem je af op wat je diep van binnen voelt om je eigen frequentie te ervaren, wie jij bent. Het is de reis naar heling en ongekende mogelijkheden! Je weet nu nog niet wat dan wel kan. Afstemming met jezelf is afstemming met het grotere geheel en daarin ligt de magie en vreugde en nieuwe, onbekende mogelijkheden Een groot avontuur. Durf uniek je zijn, jezelf.

 

LEER WAT JE VOELT

Het leven is van jou
voel dat je leeft
je bent helemaal goed zoals je bent
word wakker uit je slaap
dat je hier bent gekomen om te overleven
wees jezelf
wees uniek
in verbinding
leef. 
Daar is de magie
verbinding met het geheel
groei

leer wat je voelt
en voel dat je leeft.

Ik begeleid je graag.  Liefs Myrjan

Energetisch coach – heler – trainer – spreker

Myrjan.nl

Locatie Praktijk:

Burgemeester Drijbersingel 39
Zwolle
T 06 51724165
M mail@myrjan.nl

Comment 1

  1. Mining 17 770 US dollars. GЕТ > https://forms.yandex.com/cloud/65c5cc5a2530c245feb4aa15/?hs=bb6100267d6d654d397c64d6bcc71dec&
    14 februari 2024

    oq8ogn

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.