Dit moet iedereen weten!

‘Dit moet iedereen weten! ‘ Zei een coachee na twee sessies in mijn praktijk.
‘Wat moet iedereen weten? ‘ Vroeg ik.
‘Wat jij mij leert’ zegt ze. De eerste sessies hadden we vooral gekeken naar situaties waarin ze haar zelf verloor. Ze liep soms zo vast in een situatie dat ze zichzelf totaal niet meer kon uiten. Ze kon niets uitbrengen of het kwam er erg belabberd uit.
Ik vertelde haar dat de situatie waarin ze dan zit iets triggert in haar lijf wat er waarschijnlijk al heel lang zit.
Dat we het in de sessie verder niet over de situatie gaan hebben, maar in lijf zoeken wat pijn doet.
Via deze zoektocht kwamen we erachter dat ze zich niet gehoord voelde. Vroeger ging ze dan maar zwijgen. ‘Ik mag niet spreken’ was haar waarheid.
Wanneer deze oude pijn nu door iemand getriggerd werd stapte ze weer in de kinderrol en zweeg. ‘Ik mag niet spreken’.
Ze wilde wel anders vertelde ze, maar het lukte haar niet. Ze liep vast en het voelde erg pijnlijk. Een terugkerend patroon.
De pijn van -niet gehoord worden- zit in je lijf en doet net alsof oude situatie zich weer in nu afspeelt. Er zit dan een verstoring in je energiesysteem. Je wordt steeds naar dat oude referentiepunt getrokken. Gelukkig weten we nu hoe we dit kunnen loslaten en de energie weer door laten stromen.
Dit resulteerde met extra beoefening thuis dat ze vanuit een volwassen rol zich kon gaan uiten. De trigger was er niet meer dus ze voelde nu een keus en vrijheid hoe te reageren.
Ook hielp het haar enorm de kennis te hebben dat het een oude overtuiging was die ze nu mocht loslaten.
Vanaf dan kan je reageren van binnenuit en in verbinding…
En ja …ik gun ook dat iedereen dit weet en het is mijn passie deze kennis te delen. We zijn zo vaak aan het overleven door hardnekkige patronen en overtuigingen.
Dit beperkt ons zo in de grootste mogelijkheden die er voor ons zijn. Kennis hiervan en bewustzijn brengt rust, verbinding, liefde voor jezelf en nieuwe mogelijkheden. En als je dan Frances Meester ontmoet die ook zegt ‘Dit moet iedereen weten’. Je elkaar niet voor niets tegen komt…Dan komt van het één het ander. We gaan het iedereen laten weten. Dit en nog veel meer op 8 november in de Zwolse theaters.
Ontzettend fijn en leuk als jij erbij bent natuurlijk!
Er zijn 200 zitplaatsen dus delen van deze blog graag! Je bent welkom met je collega’s, vrienden, partner en/of familie.  Kijk voor meer informatie en ticket verkoop op de pagina Leef van binnenuit! 

Koop hier direct een ticket met een INTRODUCTIEKORTING van € 12,50 op
de normale ticketprijs van € 47,50.
➜ Introductieticket = € 35,- euro
(In de pauze staat er een drankje klaar)
En je krijgt tools, handvatten, loslaat technieken, persoonlijke inzichten én bovenal een avondje uit voor jezelf!

#inspiratie #bewustwording #persoonlijkeontwikkeling #mens #transformatie #innerlijkleiderschap #verbinding #humor #muziek #ontspanning #avondjeuitvoorjezelf #zwolsetheaters #binnenvsbuitenwereld #leiderschap #flow #leerwatjevoelt #leefvanbinnenuit #demoeitewaard.

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.