" Ga terug naar je oorsprong en leef vol passie en overgave " -Myrjan

Stress

Voel jij je vaak gespannen en zou jij je wel meer willen kunnen ontspannen in iedere situatie?

Lekker eten, met vrienden afspreken, thuis op de bank, wandelen, sporten of de natuur opzoeken, het zijn allemaal manieren om je te ontspannen. Maar het is ook belangrijk dat je rust vindt zonder daar iets voor te hoeven ondernemen. Door niet externe bronnen nodig te hebben om in een ontspannen toestand terecht te komen. Af en toe wat spanning kan een gezonde beweging tot stand brengen. Maar grotendeels is het heel goed mogelijk om ook tijdens je werk, in de file of binnen je gezin ontspannen te zijn.

Er kan een moment of langere periode zijn dat je dit echt niet meer lukt. Dat je juist in rust gespannenheid ervaart. Je voelt soms zelfs de spanning in je lichaam. Dit kan verschillende oorzaken hebben binnen het leven wat je nu leeft. Het kan ook zijn dat je het verklaarbaar vindt door heftige gebeurtenissen welke je ervaren hebt: Of deze nou mooi, overweldigend of verdrietig zijn geweest.

Coaching tegen stress

Grote veranderingen, intense gebeurtenissen kunnen spanning geven. Met coaching kunnen we kijken wat er aanwezig is wat deze spanning nu veroorzaakt. Omdat je dit nu leest kan het zijn dat je al langere tijd spanning ervaart en nu opzoek bent hoe je hier zo snel mogelijk vanaf komt. Het helpt al om je hier niet tegen te verzetten. Accepteer de huidige situatie. Je kan dan al meer ruimte ervaren.

Magnetiseren tegen stress

Magnetiseren is energetisch lichaamswerk waarbij je in diepe ontspanning kan raken. Het kan zeer bevrijdend werken dat je ervaart met vaak één of twee sessies dat je lichaam zich ontspant. Vanuit dit moment kan je het dagelijks leven al weer anders gaan ervaren. Ook zorgt het magnetiseren ervoor dat je energieveld in balans wordt gebracht.

Vanuit daar kan het zijn dat je met enkele sessies waarbij we energiepunten ontladen en opladen oude problematiek opgelost wordt. Alles gaat weer beter functioneren. Het wil niet zeggen dat dit een afgerond behandelplan is. Het kan voor jou wel voldoende zijn. Met enkele sessie ronden we het af. Het kan je ook aanzetten tot verdieping of fundamentele verandering. Begeleiding hierbij kan via een coachtraject, training hier of elders, het volgen van lezingen, workshop etc. Wat jou aan zet om moeiteloos te bewegen!

Wat heeft het je gebracht? ‘Erg veel rust en zelfvertrouwen!’
— Anneke (32) Zwolle 

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht