"Je lichaam is meer dan een levensondersteunend systeem, het is de uitdrukking van je ziel op haar reis door de evolutie" -Deepak Chopra

Onverklaarde lichamelijke klachten

Steeds meer mensen lopen rond met pijn en gezondheidsklachten. Het kan een duidelijke oorzaak hebben en dan nog is het soms de vraag of er niets te doen is aan de bijkomende klachten.

Met magnetiseren en de Jassentechniek herstel ik het energieveld. De grondlegger achter de huidige vorm van magnetiseren is dr. Franz Anton Mesmer (1734-1815). Volgens Mesmer kan het energieveld verstoord raken. Dit kan door o.a. door spanning, stress, trauma, emoties, angst een slechte gronding, teveel prikkels opnemen. Het kan iedereen overkomen. Zo kan het ook zijn naar een val of ongeluk waarbij je klachten ervaart waar je niet vanaf komt. Vaak is dan ook een verstoring in het energielichaam opgetreden.
Verstoring in je energieveld veroorzaakt gezondheidsklachten. Door het magnetiseren raakt de energiestroom weer in balans.

Chakra’s ontladen

Met het magnetiseren zal ik ook de chakra’s ontladen. De chakra’s zijn letterlijk te vertalen in wielen. Er zijn zeven hoofdwielen opgestapeld in een energiekolom die zich van de onderrug tot de kruin uitstrekt en met allemaal een eigen functie en bijbehorend gebied. Chakra’s ontvangen levensenergie en distribueren deze naar ons volledige menselijke energieveld. En ook naar de delen die zich het dichtst bij iedere chakra verbinden. Wanneer het chakra zwak wordt zakt het immuunsysteem en zijn gezondheidsklachten mogelijk. Bewustzijn hiervan leer ik cursisten in de training intuïtieve ontwikkeling. Wanneer we dit energiesysteem begrijpen helpt ons dit in onze persoonlijke groei.

Het recht om te voelen: 2e chakra

Het tweede chakra staat bijvoorbeeld voor het ‘recht om te voelen’. Een heel belangrijk chakra op dit moment omdat het staat voor loslaten, stromen, bewegen, voelen en meegeven. Door beweging kan ons bewustzijn zich verruimen. Alleen door verandering wordt bewustzijn gestimuleerd. Met de stroom meegaan is belangrijk in deze ‘nieuwe tijd’ waarin we leven. Wanneer deze zwak is kan je ook lichamelijk klachten ervaren in dit gebied. Het is lichamelijk verbonden met de blaas, prostaat, eierstokken en nieren. Doordat dit chakra in disbalans is kan je het in gedrag ook merken: Onder andere angst om te veranderen, je door emoties laten beheersen, ontzegging van plezier, verstarde emoties, zwakke grenzen.

Hartchakra

Eén van de andere zeven chakra’s is het hartchakra. Leven vanuit je hartintentie. In staat liefde te geven en ontvangen. Iets geven zonder terug te verlangen. Het recht om te beminnen en bemind te worden. Dit chakra is verbonden ook met je keel en armen en handen. Het is lichamelijk verbonden met je hart, borstkas, onderste gedeelte van de longen. Je huid (tastzin), bloedsomloop en bloed. Bovenste gedeelte van de rug tot de nekwervels. Je begrijpt dat ook klachten hier te maken kunnen hebben met slecht functionerend chakra. Zo zijn alles chakra’s in verbinding met het lichaam. Vaak zorgen deze blokkades in het energiesysteem dat de gronding niet goed is. En deze werkt juist voor het afvoeren van vermoeidheid en spanning.

Met de jassentechniek kunnen we ook kijken welke belastende jassen losgelaten mogen worden om je te richten op wat je wilt en het andere los te laten. Door vastzittende en verkrampte emoties en gevoelens los te laten, ontspannen jouw lichaam en geest en krijg je direct meer (levens)-energie. Soms is een coach traject aan te raden om je lichter en krachtiger te voelen.

‘Blokkades waarvan ik niet eens wist dat ik die had maar nadat ze opgeheven waren, als een bevrijdende en positieve energie hebt ervaren.’
— Raymond (38) Zwolle

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht