" Als je weet wat je voelt kun je het leven leiden dat je wilt " -Myrjan

Hooggevoeligheid

Verbindt je met je sensitieve gave!

Het komt overal ter wereld en in alle lagen van de bevolking. Uit onderzoek van de Amerikaanse psychotherapeute Elaine Aron blijkt dat ongeveer 15 tot 20 procent van de bevolking hooggevoelig is. Er is inmiddels veel over geschreven. Voor veel mensen heeft het inzicht dat ze hooggevoelig zijn enorm veel gebracht. Eindelijk een antwoord in een misschien wel jarenlange zoektocht! Nog zoekende hierover?  lees hier er meer over en test jezelf.

Het herkennen geeft je juist sleutels tot nieuwe manieren die beter zijn voor jou! Hoe fijn! Zelf ben ik ook een gevoelig mens en durf mij hiermee te verbinden waardoor ik veel rust, kracht en energie ervaar en uitstraal.

Ook heb je moed en lef nodig om patronen en overtuigingen te doorbreken en het nieuwe te omarmen. Ik begeleid je hier graag bij. Meer over mij. 

Leer positief met prikkels omgaan

Heel veel inzichten en oplossingen zijn er te verkrijgen voor jou in wat jij doet en als probleem ervaart. Ik leer je graag hoe verantwoordelijkheid te nemen voor je prikkels en triggers. Hierdoor zal er veel transformeren waardoor jij je systeem opschoont en dus minder triggers en prikkels! Ook neem ik je mee naar jouw binnenwereld om contact te versterken met je innerlijke stem. Je hogere Zelf.

Vit D tekort waardoor mentale en fysieke klachten

Ik kijk graag vanuit een holistische bril en neem alle aspecten mee in wat jij nodig bent. Zo is het aan te raden jezelf te laten testen of intuïtief te voelen welke voeding jouw systeem prikkelt. Je zal het met me eens zijn dat er veel verleiding is in de supermarkten wat ons systeem niet ten goede komt. Maar ook kan het zijn dat jouw systeem reageert op koemelk of bijvoorbeeld gluten waardoor je overprikkelt, vermoeid raakt of down. Zelf raad ik vaak aan dit met Bioresonantie therapie te onderzoeken of wat jouw hierin aantrekt: Ook Homeopathie, Orthomoleculaire therapie of Mesologie kunnen jou helpen in jouw zoektocht hierin. Ook onderzoeken deze therapeuten of er belasting is van metalen, toxines of andere gifstoffen welke invloed uitoefenen op jouw systeem. En uiteraard kan het zijn dat je tekorten ervaart. Velen van ons ervaren een bijvoorbeeld een vit D tekort. Belangrijke vitamine voor een sterk immuunsysteem. Daar kijken ze ook naar.

Transformatietijdperk

Ook door het tijdperk waarin we nu leven zullen steeds meer mensen gevoeliger worden. Steeds meer mensen zullen zich met deze gevoeligheid verbinden en inzetten als kracht. Ik vind het zelf prettig vooral de gaven te gebruiken en van de lasten zo min mogelijk hinder te ervaren. Dat kan! Hoe kunnen we gezond gevoelig zijn? Hoe ga jij meer luisteren naar je intuïtie en er naar handelen?

Bewustwording van je hooggevoeligheid
Zolang je je er niet bewust van bent dat je deze eigenschappen van hooggevoeligheid bezit én niet geleerd hebt om ermee om te gaan, kan het je tot last zijn. Prikkels van de zintuigen en triggers worden intensiever en uitgebreider ervaren. Ik zie veel mensen in mijn praktijk die dit lange tijd genegeerd hebben. En geen tijd hebben genomen dit te verwerken. Dit uit zich vaak in fysieke klachten, stress of innerlijk weten dat je het anders wilt.

Ook kan het zijn dat jouw werk, studie, contact met anderen, de kinderen of simpelweg wat winkels bezoeken je erg veel energie kost. Je krijgt er geen energie meer van.

Hooggevoelig en vertrouwen in het onbekende
Gezond gevoelig zijn betekent dat je snel in kan spelen op wat je voelt en ervaart. Mee gaan in de stroom van het leven en bewust bent van je kerntaken. Er zijn praktische grondings- en schoonmaakoefeningen om weer in je eigen energie te komen. Schoonmaken is ook je triggers onderzoeken wat jou uit balans haalt en deze transformeren. Met coaching neem ik je mee in dit transformatieproces. De trainingen welke ik geef zijn vaak ook allemaal gericht op het in contact komen met je Hogere Zelf, wie je werkelijk bent. Je zal met een nieuwe bril de wereld in kijken en niet meer bang zijn voor verandering en het onbekende. Ervaar kracht en plezier en rust op jouw pad!

‘Daarnaast heb ik geleerd dat niet alle gevoelens van mij zijn, dit zorgt er voor dat ik minder overvallen wordt door nare gevoelens.’
— Lieke (27) Kampen

De training heeft mij geholpen een volgende stap te maken in de zoektocht naar mijzelf. Ik ben mij nog meer bewust van de signalen van mij lichaam en gevoelens. Het lukt mij beter om ruimte te creëren tussen een signaal en mijn primaire reactie. Hierdoor reageer ik minder vaak vanuit patronen en meer vanuit gevoel en vanuit mijn kern. – Madelon

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht