"Laat je gevoel je inspiratie zijn en ontdek waarvoor je leeft!" -Myrjan

Burn-out

Bij een burn-out ben je letterlijk opgebrand. Je bent niet meer in staat om je werk- en privétaken uit te voeren.

Een burn-out komt soms helemaal uit het niets: Je ervaart een black out. Ook kan het heel geleidelijk gaan. Vaak heb jij of je omgeving dan het vermoeden dat je een burn-out hebt of hierin terecht kan komen. Een burn-out vraagt naar mijn ervaring vaak naar inzicht waar jij je op dit moment tegen verzet. Het is een moment waarbij je hardnekkig ervaart dat het noodzakelijk wordt te luisteren naar je gevoel. En hiernaar te handelen.

Burn out klachten
Cliënten in mijn praktijk herkennen burn-out klachten vaak aan onder andere onrust, spanning, veel piekeren, vergeetachtig, lichamelijke klachten, slecht concentreren, onverwachte emoties als boosheid en verdriet. Het gevoel hebben dat in welke situatie ook er geen rust ervaren wordt. Dit kan ook plaats vinden na een heftige ervaring of omstandigheden die erg veel van je gevraagd hebben.

Voorkom een burn out
Angst voor een burn-out vraagt al om aandacht. Het is noodzakelijk dit te gaan geven. Door conditionering, patronen, overtuigingen leef je het leven wat je nu leeft. Graag leer ik je hoe je kan voelen en helder waar te nemen wat op dit moment bij je leeft. Je leven is dit moment. Er is vaak iets waar jij je tegen verzet ook al weet je niet wat.

Bijvoorbeeld: Wanneer jij teveel taken op je neemt dan kan het zijn dat je eigen grenzen overgaat. Toch ben je als mens tot heel veel in staat wanneer je doet wat goed voor jou is. Wat is de reden dat je ‘ja’ zegt tegen dingen die jou niet voeden? Met nieuwe inzichten en voeloefeningen leer je meer te luisteren naar je innerlijke stem, je eigen gevoel. Je ontvangt tools om te leren handelen naar wat voor jou goed voelt. Er zal dan door acceptatie en inzicht fundamentele veranderingen in jou plaats vinden.

Door mijn intuïtieve werkwijze vanuit het moment gaan we niet starten bij onderzoek in jouw leven. Vanuit een verkennend gesprek starten we bij ‘nu’, wat nu aanwezig is bij jou. Dan kan ik vaak, samen met jou, aanvoelen wat er speelt.

Herstellen van een burn out
Niet alleen coaching, magnetiseren en de Jassentechniek werken uitstekend bij bovengenoemde klachten. Het helpt je zelfgenezend vermogen te activeren, je lichaam te herstellen en diepe ontspanning te ervaren. Vaak merk je tijdens de behandeling hoeveel spanning er in je aanwezig is. Het is heel goed te combineren wanneer je al een reguliere- , gedragstherapie volgt. Vaak ervaren mijn cliënten het als zeer prettig om te ervaren hoe de gespannen spieren zich tijdens een sessie gaan ontspannen. Dat er een gezonde natuurlijke ademhaling ontstaat. Ook wordt vaak het patroon van het vele piekeren en niet goed gegrond zijn doorbroken.

Door mild naar jezelf te kijken en te mogen zijn wie je bent zal je een andere prettige richting in gaan. Met geduld en oefening kijk je wellicht terug op deze tijd als iets positiefs! Het is tijd om te ontwaken uit de verhalen die jij jezelf wellicht vertelt.

Je kan mij vrijblijvend mailen of bellen wanneer er vragen ontstaan. Ik stel geen diagnose. Tijdens de eerste afspraak kunnen we kijken wat de beste werkwijze voor jou zal zijn.

“Ik voelde me constant moe en onrustig, had allerlei vage lichamelijke klachten en het lukte mij niet mijn gevoel te volgen. Myrjan heeft mij geholpen oude patronen te doorbreken. Inmiddels kan ik zeggen dat ik veel sterker in mijn schoenen sta, meer rust in mijn hoofd heb en durf te vertrouwen op mijn eigen gevoel.”
— Iris (27) Kampen

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht