” Rust vinden om vanuit passie verder te bouwen” -Myrjan

Zakelijk coaching

Herken jij jezelf hierin?

Krijg je terugkerende signalen dat er ‘iets’ moet veranderen? Je intuïtie zal vasthoudend zijn omdat het iets van je vraagt. Vaak is er bij mijn cliënten geen gebrek aan motivatie of passie voor werk. Wel zijn er fysieke klachten, stress, symptomen van burn-out, slecht slapen, piekeren, signalen van onzekerheid, eenzaamheid of twijfels. Soms het gevoel hebben het totaal anders te willen en niet goed uitkomen hoe. Misschien verlang je al een tijdje naar meer zingeving of balans en rust in je werk of in relaties. Ook een kleine of grote gebeurtenis kan ons zo raken dat je besluit met coaching hier aandacht aan te geven.

De wildernis

Soms zitten we in de ‘wildernis’ omdat je naar diepere antwoorden zoekt. Je wilt meer helderheid in de richting die je (misschien opnieuw) moet kiezen of waarin je zichtbaar wilt worden. Mocht je inderdaad in deze wildernis zitten dan ga ik ‘aan’. Want ik begeleid jou graag bij verdere ontwikkeling en verdieping. Het kan zijn dat dit het moment is dat logica meer in balans mag worden gebracht met intuïtief en innovatief denken. Te veel ‘in je hoofd bezig zijn’ kan leiden tot: frustratie, tegenwerking, angst, vermoeidheid of fysieke klachten.

Het ontwikkelen en raadplegen van je intuïtie, contact maken met jouw werkelijke essentie is een nieuwe manier van leven. Dit kost tijd en is een subtiel proces. Logica, onderscheid en doelgerichtheid zullen er altijd zijn. Het intuïtieve proces is een grote toegevoegde waarde. Het geeft inzicht, zingeving, balans en helderheid. Vanuit hier zal je makkelijk de regie en flow over jou leven weer ervaren en leven. Deze tijd vraagt om intuïtief leiderschap. Ik begeleid jou hier graag bij voor ontwikkeling, meer succes, helderheid en rust.

Hoewel ik dacht van wel heb ik niet altijd mijn eigen keuzes gemaakt in mijn carrière. Ik maakte regelmatig keuzes vanuit waar mijn managers mijn talenten zagen. Ook diepgewortelde overtuigingen opgedaan door mijn opvoeding, sociale omgeving en levenservaringen bepaalden mijn keuzes. Door mijn intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling ben ik dingen gaan loslaten en nam ik andere beslissingen vanuit wat goed voelde voor mij. Dit vroeg mij controle, zekerheid, negatieve overtuigingen en angsten los te laten. Het ervaren van een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ambities, hoog arbeidsethos, de wildernis, is mij niet vreemd.  Door mijn jarenlange ervaring in de Sales en marketing, bij een makelaarskantoor en grote Uitgeverij ken ik het klappen van de zweep als geen ander. Het is mijn passie te werken met mensen die ergens vastlopen of voor een nieuwe uitdaging staan. Dit kan zijn in werk, relaties of een bepaald terugkerend thema. Je bij je eigen gevoelen antwoorden brengen, dat is mijn talent.

Ervaar het zelf

Ben jij toe aan verandering en klaar om jezelf de spiegel voor te houden? Schroom dan niet en boek je coachingstraject of neem contact met me op. Ik help veel particulieren en zowel bedrijven met een groot personeelsbestand, als zzp’ers. Benieuwd naar mijn werkwijze? Klik hier. 

” Het geheim van leiderschap is simpel. Volg je hart.” -Myrjan

Over mij

Honderden mensen heb ik al mogen begeleiden vanuit mijn praktijk. Het is mijn passie te werken met mensen die ergens vastlopen of voor een nieuwe uitdaging staan. Dit kan zijn in werk, relaties of een bepaald terugkerend thema. Voor mij is daar iets te doen! Omdat ik daar een kans tot beweging en groei zie bij de ander. Ik krijg vaak te horen dat ik mij makkelijk afstem op de situatie, het probleem of de uitdaging. Graag geef ik je inzichten en helderheid zodat jij stappen kan maken en meer balans gaat ervaren. Het geeft mij energie en vreugde wanneer jij weer aansluiting met jezelf gaat ervaren. De wereld zou er heel anders uitzien wanneer iedereen vrijer in zichzelf, in zijn eigen bewustzijn kan functioneren. Ik draag daar graag aan bij!

photowalkZwollejuni21.187groot

Wat anderen zeggen

‘Ik heb bij Myrjan steeds het gevoel dat ze heel goed begrijpt in welke zakelijke omgeving ik werk en daarbij ook mij heel goed begrijpt. Myrjan laat mij zien waar mijn overtuigingen vandaan komen en hoe ze niet meer zo remmend werken’. 

— Saskia, 53 jaar (manager ABN AMRO)

‘Meer inzicht in mijn eigen ik: Wat wil ik, wat voel ik en wie ben ik nu. Het heeft me kracht gegeven te kiezen voor mijzelf. Resultaat dat ik sinds kort begonnen ben aan een nieuwe baan intern waar ik meer mijzelf kan zijn. En nu durf te kiezen voor dingen die voor mij belangrijk zijn.’ 

Raymond (Manager Defensie)

‘Ik kan Myrjan van harte aanbevelen als coach en ben veel meer in contact gekomen met mijn gevoel en drijfveren. Ik voel me een completer en meer gebalanceerd mens!’

— Eva Noorda (chirurg)

Dus waar wacht je nog op?

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht