“We handelen vaak door ‘belastende’ jassen zoals we doen. Weet dat je deze belastende jassen niet bent.” -Myrjan

Energiewerk

Richt je op wat je echt wilt en laat het andere los. Blijf niet alleen denken aan wat je zou willen doen, maar doe het NU. Maak het jezelf makkelijker door te werken aan jouw energieveld om fit en energiek te zijn. Ik werk onder andere met transformerende visualisaties, jassentechniek en magnetiseren.

Ben jij er aan toe je leven positief te veranderen?

Al meer dan tien jaar werk ik met energetisch lichaamswerk. Kun jij jezelf vinden in één of meer van de onderstaande voorbeelden:

– Vast zitten in je werk of je relatie;
– Tegen de stroom in zwemmen;
– Vaak twijfelen;
– Handelen vanuit oude patronen of overtuigingen;
– Moeilijk kiezen en leven op de mening van anderen; 
– Veel piekeren en nadenken;
– Je hebt alles prima voor elkaar, maar ervaart geen geluk; 
– Jezelf willen zijn, maar voelt/weet niet wie dat is; 
– Je wilt wel iets nieuws, maar weet niet wat.

Wat doet een Energie-behandeling met jou?

Door vastzittende en verkrampte emoties en gevoelens los te laten, ontspannen jouw lichaam en geest en krijg je direct meer (levens)-energie. Door het terughalen van je positieve expressies kom je weer in verbinding met je eigen kern. Wanneer je in verbinding bent met je eigen kern ervaar je levensvreugde, doelgerichtheid, vastberadenheid en positiviteit in jouw leven. Energiewerk kan zeer bevrijdend werken en een grote stap vooruit zijn.

Sessie

Tijdens het magnetiseren en energiewerk werk ik met eigen energie en universele energie. Door middel van gekanaliseerde energie fungeer ik als doorgeefluik van deze energie. De energie heeft mij als doorgeefluik nodig om bij de cliënt te komen. De energiestroom raakt weer in balans. Je zit tegenover mij of ligt op een behandeltafel. De energie werkt op  trauma-, angst-, patronen-, stress- of hardnekkige verbindingen. Het helpt je levensvreugde te ervaren en inzichten en vertrouwen te krijgen. Loslaten en jezelf weer opbouwen is natuurlijk een proces dat tijd kost. Het aantal consulten dat nodig is, hangt ook af van waar jij last van hebt. Je kan een sessie hiervoor inplannen en vervolgens kijken we wat nodig is. Energiewerk combineer ik ook vaak met een aanvullend coachingstraject.

Voor wie is energiewerk geschikt?

Het is voor iedereen die effectief wil loslaten en zichzelf weer goed wil voelen. Het werk wat ik hierin doe is effectief gebleken bij:

– Angsten
– Onzekerheden
– Negatieve gedachten
– Gevoel vast te zitten in werk/relatie
– Onverwerkt trauma, PTSS
– Stress, spanning en onrust
– Burn-out
– Een persoon ook energetisch loslaten
– Verleden loslaten
– Slaapstoornissen
– Vermoeidheidsklachten
– Fysieke klachten
– Vastzitten in het leven
– Weer in je eigen kracht gaan staan

Positief denken

Alles is energie. Door bewustwording, veel te transformeren en opnieuw te kiezen, kun je met je gedachten, woorden en daden een groot deel van je heden en toekomst zelf creëren. Energiewerk kan er voor zorgen dat er een diepgaande verandering ontstaat in je gedachten. Door te weten hoe je bewust wordt van je gedachten kan het verder de kans krijgen op een natuurlijke wijze te veranderen.

Met energiewerk kunnen we negatieve gedachten niet verwijderen. Wel kun je zonder belastende energie makkelijker oordeelloos zijn naar je gedachten en voelen dat je niet je gedachten bent. Als we een bepaalde gedachte of overtuiging in onszelf maar lang genoeg denken of uitspreken, dan vormt zich hieruit een patroon of programma. Wanneer je positieve emoties hebt, weet je dat je in harmonie bent met je innerlijke intentie. Je bestemming kan je vinden door ongezonde gevoelsgewoonten op te geven, te kiezen voor vertrouwen. Volg je intuïtie en je creatieve impulsen. Zet je eigen werkelijkheid neer, vanuit je passie, zonder kaders met je mitsen en maren achter je latend. Hierin krijg je meer inzicht tijdens de-sessies.

“Meteen na de eerste behandeling was er letterlijk een last van mijn schouders gevallen. Ik ben best sceptisch en moest eerst zien en dan geloven. Het resultaat was er snel en bleef ook. Echt zo bijzonder. Ik kon het niet geloven. Ik heb een algehele rust over me gekregen. Ongelooflijk maar heerlijk! Soms merk ik dat bewust en dat vind ik echt heel bijzonder.”
– Esther

“Na de tweede afspraak merkte ik dat er meer los kwam dan ik had verwacht, gezien de “halleluja”-stemming van vorige keer lag dit niet geheel in de lijn van de verwachting. Ik voelde me die week vooral moe en ontzettend bewust van alles wat er niet werkte in mijn leven.”
– Sophie

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht