Coaching Zwolle

Coaching naar intuïtief leiderschap

Wat stimuleert jou tot beweging? Wat geeft jou inspiratie? Hoe creëer je rust? Tijdens de coaching naar intuïtief leiderschap help ik je deze vragen te beantwoorden. We gaan op zoek naar de oorzaak voor jouw gepieker, twijfels en de blokkades die jij jezelf onbewust opwerpt. We kijken daarbij naar je gevoelens, gedachten en emoties. Om uiteindelijk te zorgen dat je deze van elkaar kunt onderscheiden en je weer ruimte krijgt om te leven van binnenuit.

Patronen doorbreken

Uiteraard doen we dit vanuit jouw hulpvraag. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in een vicieuze cirkel bent beland, dat je het lastig vindt om je grenzen aan te geven op werk, of omdat je in sommige situaties niet jezelf bent. Misschien ervaar je fysieke klachten, ben je oververmoeid en voel je je gestresst. Of je ziet beren op de weg, hebt last van negatieve gedachten en het lukt je daardoor niet om je doelen te behalen en je dromen waar te maken.

Terug naar de essentie

Daar gaan wij samen verandering in brengen. Ik zorg dat jij weer in verbinding komt met je eigen kern. Dat je helder krijgt wat je doelen zijn en weet wat de mogelijkheden zijn om daar te komen. Door mijn coaching en trainingen leer je jezelf nóg beter kennen. Je weet waar de pijnpunten zitten en nog belangrijker: waar juist jouw kracht ligt. Je word je bewust van jezelf, en krijgt grip op jouw gedrag en het effect hiervan op je omgeving.

Intuïtie en positiviteit

Bij de coaching en trainingen vertrouw ik op mijn eigen intuïtie. Dat zie ik als de belangrijkste bron om erachter te komen waar jij nu aan moet werken. Daarbij ga ik altijd uit van het model van Gerard Egan, waarin ik ben opgeleid. Egan is hoogleraar Organisatieontwikkeling en Psychologie en werkt met een effectieve methode, gericht op het positieve. Volgens het motto: ‘Wanneer je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt, veranderen de dingen waar je naar kijkt.’

Ervaar het zelf

Ben jij toe aan verandering en klaar om jezelf de spiegel voor te houden? Schroom dan niet en boek je coachingstraject, of neem contact met me op. Ik help veel particulieren en zowel bedrijven met een groot personeelsbestand, als zzp’ers. Daarvoor gelden verschillende tarieven. Bekijk hier de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. http://myrjan.nl/tarieven/

Contactformulier

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  ” Rust vinden om vanuit passie verder te bouwen”
  Myrjan

  Foto widget Myrjan

  Kom je uit Zwolle of omstreken en ben je op zoek naar een coach? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van coaching in Zwolle?

  Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie of om een afspraak te maken.

  Sociale Media

  [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

  Contactgegevens

  • Burgemeester van Drijbersingel 39, 8021 JB Zwolle