Ontdek wat je wel wilt.

Voor veel mensen was de zomer(vakantie) een natuurlijk moment om terug te kijken en vooruit. Ook werd je wellicht geconfronteerd met gevoelens en gedachten. Of zag je opvallend op om weer terug te keren naar je werk. Gedachten waar je anders makkelijker voor vlucht, genoeg afleiding voor hebt of niet naar luistert. Gedachten of is het de innerlijke stem die iets anders van je vraagt?

Hoe maak je het onderscheid… Door stilte en in verbinding te gaan met jezelf leer je steeds meer wat door jou heen geleefd wil worden. Want waarom niet een keer er diep induiken wat er in jou speelt? ‘Diep zielduiken’.
Hoe fijn is het om lichter te leven vanuit je eigen kern.

Wat verlang jij?

Het helpt om vooruit te kijken en je te focussen op hoe jij het wèl voor je ziet, hoe het mag zijn. Wat is je ideale carrière stap of positieve switch in jouw leven als alles mogelijk is? Wat gun jij jezelf? Je hoeft nog niet te weten hoe je het invult. Het helpt al enorm als jij weet hoe jij je wilt voelen in die ideale en gewenste situatie.

Vanuit een verlangen en zelfonderzoek kan je je focus gaan verleggen. Het wordt makkelijker om de obstakels en mitsen en maren zichtbaar te krijgen. Wat is het wat maakt dat je nog niet in de gewenste situatie bent? Spannend om dit verlangen te onderzoeken? Weet dat je niet de enige bent die het spannend vindt, of eenzaam of vele beren op de weg ziet. Werkelijk durven voelen wat je diepste zelf verlangt is vaak een weg naar het onbekende.

In cirkeltjes draaien

Veel wat tussen je huidige situatie en je verlangens zit zijn angsten en programma’s in jou. En misschien zeg jij meteen dat is bij mij niet zo: Ook dat is vaak een afweermechanisme. Velen houden angst, verdriet of waarheden uit het bewustzijn, het blijft onbewust en wordt niet toegelaten. Dan blijf je in cirkeltjes draaien of steeds dezelfde obstakels tegenkomen.

Kracht van visualisatie

Wanneer wij contact maken met hoe we ons willen voelen reageert ons hele lijf hierop. Hierin kan je oefenen en leren om dit steeds beter te visualiseren. Visualiseer, droom, leef nu al jouw gewenste situatie. Sta ermee op: Alsof het al zo is! Je innerlijke wereld voelt het, beleeft het en ervaart het.

Dit betekent dat je dus nog niet hoeft te weten wat je precies doet. Stel je wilt werk waarin je ambitieus kan zijn, kan doen waar jij energie van krijgt en van betekenis bent. Ook al weet je nog niet wat het is, hoe voelt dat? Sluit je ogen eens en ga dat eens voluit voelen. Wat ben je aan het doen? Waar ben je goed in? Dit kan je werk zijn, maar ook een andere gewenste situatie. Bijvoorbeeld je wenst meer rust en ruimte. Je hele lichaam reageert hierop en je voelt alsof het al zo is of beter.

Wanneer jij je vervolgens regelmatig afstemt op deze betere versie dan kan het niet zijn dat je in de buitenwereld hier iets van gaat merken: Je ontmoet iemand toevallig en het wordt je nieuwe opdrachtgever. Of er komt ineens wel inspiratie voor een totaal nieuwe stap. Of je besluit de eerste stap te nemen en naar een coach te gaan. Want wie heeft gezegd dat je het alleen moet doen?

Het kan niet anders dat je handelingen in de buitenwereld gaan veranderen wanneer je gaat werken aan je binnenwereld: Ik heb daar zelf te veel positieve ervaringen mee. Door heling, inzichten en voelen wat er voor jou het meest toe doet. Dat geeft ruimte, plezier en focus. Een groot avontuur.

Begrijp je het nog?

Weet dat wanneer jij lichter gaat leven en meer doet waar jij blij van wordt niet alleen jij, maar je hele omgeving hier wat aan heeft. Laat je leiden vanuit je diepste wezen en je zal als leider anderen motiveren hetzelfde te doen.

Ben jij ook toe aan een nieuwe route? Ik begeleid je er graag bij met een persoonlijk 1 op 1 coachtraject naar intuïtief leiderschap.

Lieve groet, Myrjan

Coach – Trainer en heler