Lichtmeditatie

Lichtmeditatie

Voor deze bijzondere tijd heb ik een lichtmeditatie ingesproken voor wanneer jij daar behoefte aan hebt. Deze geleide meditatie kan zo vaak beoefend worden als goed voelt, ook mag je deze meditatie uiteraard delen. Een reactie achterlaten? Graag!
Waarom mediteren? Het kan helpen wanneer je helder wilt worden en even los wilt komen van afleiding, berichtgeving, gepieker en negativiteit. Loslaten kan door alleen maar te zijn, meer hoef je niet te doen. Laten we ook vreugde en licht blijven brengen door rust in onszelf te blijven ervaren en in onze eigen trilling te blijven. Onze eigen trilling ervaren dan kom je bij wie je bent en kan je weerstanden verminderen. Door samen in licht te staan kunnen we ons blijven verbinden vanuit liefde en licht. En een groot veld van licht heeft grote, positieve invloed op de omgeving.

Samen kunnen we veel bereiken!

Wij mensen kunnen elkaar heel snel beïnvloeden door middel van ons energieveld. Ook wel aura genoemd. In je aura bevinden zich ook gevoelens en emoties en spanning. Als je dichtbij iemand staat kan je zijn gevoelens, emoties en spanningen voelen en zelfs wat meenemen. Meerdere mensen die bij elkaar zijn vormen samen een groot energieveld. Stemmingen en angst onder een groep mensen ook al zijn we fysiek niet bij elkaar kunnen ons snel beïnvloeden.

Stel je bent in een theater waar mensen allemaal tezamen komen voor een voorstelling. Het brandalarm gaat af en bij een persoon ontstaat grote paniek. Deze paniek kan heel snel bij de andere mensen in de zaal komen en via de aura wordt dit doorgegeven. Hierdoor ontstaat er een golf van paniek. Je reageert dan misschien heel anders dan je van binnenuit had willen reageren. Angst, stress en negatieve gedachten kunnen ook via berichtgevingen, journaal, whats app overgedragen worden. Ook wanneer je nu in de supermarkt komt bijvoorbeeld waar onrust is, angst en stress.
Andersom kunnen we dus vanuit positiviteit en liefde elkaar ook vinden en zijn we samen veel krachtiger dan alleen. De meditatie helpt je om in licht te komen of te blijven de komende tijd. En wanneer we in gedachten in verbinding gaan met elkaar die de lichtmeditatie doen vormen we een krachtig energieveld.

Laten we in licht gaan staan en dicht bij onszelf blijven. Laten we kalm blijven. Weet hoe groot de kracht van onze gedachten is, stuur liefde, licht en vreugde de wereld in, samen!

Deze lichtmeditatie begeleidt je om in licht te blijven staan. Je zal nog vaak uit je centrum getrokken worden en wees daarin mild voor jezelf. En tegelijkertijd mag je de discipline hebben om steeds opnieuw te kiezen. Hoe vaker je deze meditatie beoefent hoe makkelijker je jouw eigen energielichaam herkent en thuis kan komen bij jezelf. Veel liefde en licht voor jou.
Myrjan – inspiratie van mediatie Penney Peirce

Wanneer het hogere doordringt in het lagere, verandert de aard van het lagere in die van het hoge. Eckhart Tolle

JA IK GA NU DE GELEIDE MEDITATIE BELUISTEREN

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.