"Focus op wat je wel wilt" -Myrjan

Vermoeidheid

Heb je het gevoel dat je vastzit in het leven? In werk of privé? Zit je te wachten op een teken om een nieuwe richting in te slaan? Laten we samen die weg verkennen en kijken hoe ik,
Myrjan, je kan helpen met moderne hypnotherapie technieken.

Energieblokkades

Het energielichaam wat niet goed stroomt kan emoties en prikkels van buitenaf niet meer goed verwerken. Dit zal direct werking hebben op het energiesysteem waar blokkades aanwezig zijn. Deze blokkades zorgen ervoor dat je niet goed gegrond bent en de energiestroom blokkeert. Vooral mensen die hooggevoelig zijn komt vermoeidheid vaker voor. Omdat ze meer tijd nodig hebben om alle informatie en prikkels te verwerken. Naast de vermoeidheid kan er dan ook spanning en stress ervaren worden.

Vermoeidheid verhelpen met magnetiseren

Een methode welke ik hier vaak toe pas is het magnetiseren. Tijdens het magnetiseren werk ik met universele energie. Ik fungeer dan als doorgeefluik van deze energie. De energie komt bij jou als cliënt en brengt de energiestroom van jou weer in balans. Het kan zijn dat met drie sessies vermoeidheid klachten sterk verminderen. Daarna kunnen we (in overleg) kijken of dit voldoende is of dat er nog meer naar de onderliggende oorzaak gekeken kan worden.

Vaak wanneer mensen vermoeid zijn worden ze ook meer naar het ‘denken’ gedwongen. Omdat de toegang naar het voelen geblokkeerd is. Dit is vaak één van de onderliggende oorzaken. Men beweegt zich ergens in het leven tegen de stroom in. Je weet niet meer goed of iets goed voelt of dat je denkt dat het goed is. Hierdoor kan het zijn dat je in een tempo bent gaan leven wat niet bij je past.

Door het magnetiseren ervaar je weer mogelijkheid om te ‘voelen’. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren. De jassentechniek en coaching kunnen erbij helpen om een switch te maken wanneer ergens iets niet ‘goed’ gaat in je leven. Dus weer voelen en ervaren waar je energie van krijgt. Met oefeningen en visualisaties leer je te handelen naar je gevoel. Wanneer je meer wilt luisteren naar je innerlijke waarnemer kan ik je naast coaching de training intuïtieve ontwikkeling ook van harte aanbevelen.

”Een zeer leerzame training waarin je je eigen ik tegen komt”.
– Nynke (56) Drachten

Ja! Ik wil graag meer weten over het aanbod bij Myrjan.

Vraag een gratis intakegesprek aan voor een coachtraject of stel hier je vragen voor meer informatie. 

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht